Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε

Εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος

Δημοσίευσηαπό yellow » Τετ Ιουν 06, 2018 11:16 pm

Έχω αρχίσει να σκέπτομαι σοβαρά να αποχωρήσω από τη ΔΕΗ για κάποιον άλλο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Το κίνητρο είναι όπως καταλαβαίνετε το κόστος. Τα ποσά που πληρώνω έχουν ξεφύγει πολύ και το βάρος αρχίζει να γίνεται δυσβάστακτο για μένα. Και παρά τη σκληρή οικονομία που κάνω οι λογαριασμοί έρχονται συνέχεια φουσκωμένοι. Οπότε δε μου μένει άλλη λύση.

Όμως το να αλλάξεις πάροχο στην Ελλάδα είναι μια κουβέντα. Έχω ακούσει πολλά άσχημα για την ελληνική αγορά στον τομέα αυτό και φοβάμαι λίγο. Εταιρείες βρίσκω αρκετές αλλά αξίζει τελικά ή θα έχω τα ίδια και χειρότερα με τη ΔΕΗ; Θα γλιτώσω χρήματα ή θα μπω στη διαδικασία για το τίποτα;

Θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε τη γνώμη σας και μου προτείνατε κάποιες λύσεις. Ποια είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο; Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν οι ίδιοι εμπειρίες ή πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Γιατί έχω ακούσει πολλά τελευταία αλλά φήμες περισσότερο και αερολογίες.
yellow
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 11:04 pm

Επιστροφή στο Ελεύθερη Συζήτηση