Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Η Πριγκίπισσα της Επταλόφου

Σε αυτή την ενότητα συζητάμε για διάβασμα και βιβλία

Η Πριγκίπισσα της Επταλόφου

Δημοσίευσηαπό sgianiotis » Τετ Νοέμ 18, 2009 12:58 pm

Μια νέα συγγραφέας, και στην ηλικία και στο επάγγελμα, έκανε την εμφάνιση της τη προηγούμενη εβδομάδα, με ένα νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Λέγετε Ελένη Βαηνά με σπουδές στα οικονομικά και τη νομική, μητέρα, με δικές τις επιχειρήσεις, από την όμορφη και γεμάτη ζωή Θεσσαλονίκη, ζει στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε όλα βρήκε το χρόνο να βγάλει το ταλέντο της και να γράψει βιβλίο, με ένα ιδιαίτερο δικό της στιλ, το οποίο τη υποχρεώνει να συνεχίσει για να αποδείξει/επιβεβαιώσει ότι “ήρθε για να μήνη”.

Το βιβλίο της “Η Πριγκίπισσα της Επταλόφου”, γεμάτο ζωή, δράση, μηνύματα, περιγραφές...

Διαδραματίζετε κατά κύριο λόγο στην Θεσσαλονίκη, την εποχή που είχαμε ακόμη τη Δραχμή, με ηρωίδα την Ηλέκτρα, μια δυναμική γυναίκα που κάνει από νωρίς την επανάστασή της και αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της, με όπλο τη οικονομική ανεξαρτησία και σε ηλικία 16 στήνει την πρώτη δική της επιχείρηση.

Η Ηλέκτρα θα μπορούσε να είναι μία/ένας από μας – που μεγαλώνει και αναπτύσσετε, ονειρεύεται, αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ζει τα νιάτα, ερωτεύεται, δημιουργεί φιλίες, εργάζεται. Η Ηλέκτρα δεν είναι τίποτα από όλα αυτά – είναι πολύ περισσότερο.

Σας έχει τύχει να δείτε ένα έργο στο σινεμά και φεύγοντας να νιώσετε σαν το πρωταγωνιστή ή ότι έχετε μπει στη θέση του. Λοιπόν αυτό σας κάνει η Ηλέκτρα μέσα από το βιβλίο “Η Πριγκίπισσα της Επταλόφου”.

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και στο Internet από το Εικόνα

Αν διαβάζετε “Η Πριγκίπισσα της Επταλόφου” είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε και να το χαρίσετε ως δώρο σε φίλους/ες σας. Εικόνα
sgianiotis
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 18, 2009 11:54 am

Επιστροφή στο Βιβλίο