Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Ρουά Ματ - Όλα τα επεισόδια

Εδώ συζητάμε για αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και ό,τι αφορά γενικότερα τη μικρή οθόνη

Ρουά Ματ - Όλα τα επεισόδια

Δημοσίευσηαπό maraki387 » Σάβ Ιαν 03, 2015 10:26 pm

rouamat.jpg

Ο Μάξιμος είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Ιωάννα και ζει μια συμβατική ζωή έως ότου γνωρίσει τη Ρουμπίνη, που είναι εργάτρια στο εργοστάσιο ζυμαρικών το οποίο διευθύνει. Αυτή η γνωριμία θα ανατρέψει τα πάντα και θα οδηγήσει το γάμο του σε διάλυση. Κάπως έτσι τα προβλήματα αρχίζουν, καθώς ο αρνητικός κοινωνικός περίγυρος και οι αντιδράσεις του απέναντι στο ερωτευμένο ζευγάρι θα γίνονται γρήγορα προάγγελοι κακών εξελίξεων. Τι θα συμβεί όταν ο καλύτερος φίλος του Μάξιμου, Δημήτρης, βρεθεί απέναντι από αυτή τη σχέση και δίπλα στην Ιωάννα; Τι θα συμβεί όταν ο πατέρας του τον απειλήσει, προκειμένου να χωρίσει και να τα ξαναβρεί με την οικονομικά ευκατάστατη γυναίκα του; Ποιος φόνος θα κλείσει κάθε δρόμο προς τον έρωτα για την Ιωάννα;

Επεισόδιο 1
Θα μπορούσε να ήταν η πιο όμορφη μέρα στη ζωή του Μάξιμου Ηλιάδη όταν συνάντησε τη Ρουμπίνη Κομνηνού και κάπως έτσι να άρχιζε μια μεγάλη ιστορία ενός παθιασμένου έρωτα. Αν ο Μάξιμος δεν ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Στεφάνου, κόρη του Λουκά Στεφάνου, ιδιοκτήτη της μεγαλύτερης γαλακτοκομικής εταιρίας του νησιού. Αν η Ιωάννα δεν διεκδικούσε με πείσμα τον σύζυγό της, Μάξιμο. Αν η Ρουμπίνη δεν ήταν εργάτρια στη βιοτεχνία ζυμαρικών της οικογένειας Ηλιάδη. Αν ο Δημήτρης, κολλητός φίλος του Μάξιμου, είχε κερδίσει τότε, στην εφηβεία τους, την μοιραία παρτίδα στο σκάκι τον Μάξιμο κι έκανε αυτός το Ρουά Ματ. Αν η ίδια η ζωή με τις εκπλήξεις της δεν έφερνε τόσο κοντά τη Ρουμπίνη με την Ιωάννα, τη σύζυγο και την ερωμένη. Αν η Βίκυ Στεφάνου, αδελφή της Ιωάννας, δεν είχε τόσο εύθραυστη ψυχολογία. Κι αν ο Μιχαήλ Λάμπρου δεν εμφανιζόταν στη ζωή της Βίκυς και όλης της οικογένειας, ξανά μετά από τόσα χρόνια, ξυπνώντας τα φαντάσματα από το παρελθόν. Μια νεανική συγκλονιστική σειρά, γεμάτη έρωτα, πάθος, μυστήριο και πολλές ανατροπές.


Επεισόδιο 2
H Ιωάννα αναγνωρίζει το δαχτυλίδι-κειμήλιο που φοράει η Ρουμπίνη και τη ρωτάει αν της το έχει χαρίσει ο Μάξιμος. Η Ρουμπίνη τα χάνει και τότε μπαίνει μέσα ο Μάξιμος που προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν τα καταφέρνει κι η Ιωάννα είναι σίγουρη πια ότι η Ρουμπίνη έχει ερωτική σχέση με τον άντρα της. Η Ρουμπίνη, βουτηγμένη στις τύψεις, αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Μάξιμο, να εγκαταλείψει για πάντα την Κύπρο και να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Ιωάννα απαιτεί να μάθει την αλήθεια και πλησιάζει τον Δημήτρη, που αρνείται ότι συμβαίνει κάτι. Την ίδια στιγμή ο Μάξιμος, ζητάει από τη μητέρα του να τον καλύψει κι έτσι η Ιωάννα δεν αποκαλύπτει ακόμα την αλήθεια. Κι ενώ η Ρουμπίνη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για ν’ αποχωρήσει, ο Μάξιμος, που έχει αντίθετα σχέδια, την προλαβαίνει στο αεροδρόμιο.


Επεισόδιο 3
Η Βίκυ αποφασίζει να πει στην Ιωάννα ότι είδε τον Μάξιμο να φιλάει στον δρόμο μια κοπέλα. Όμως το μετανιώνει, πάει και βρίσκει τον ίδιο και τον υποχρεώνει να πει τα πάντα στην Ιωάννα. Ο Μάξιμος καταφέρνει να μαλακώσει την Ρουμπινή και να την μεταπείσει εξηγώντας της πως τραβήχτηκε η φωτογραφία με την Ιωάννα, αγκαλιά. Ο Ακύλας κρυφακούει τον Μάξιμο, να λέει στον Δημήτρη για την Ρουμπινή ότι θέλει να χωρίσει την Ιωάννα κι εναντιώνεται. Στο εργοστάσιο γαλακτοκομικών επικρατεί αναστάτωση, η Ιωάννα με τους συνεργάτες της συνεχίζουν τους ελέγχους και περιμένουν με αγωνία τον ελεγκτή από την Αθήνα.


Επεισόδιο 4
Ο Μάξιμος ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι θέλει να χωρίσουν. Αυτή χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, δεν μπορεί να το πιστέψει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όταν συνειδητοποιεί ότι οι προσπάθειές της είναι μάταιες φεύγει πληγωμένη. Η Βίκυ της τηλεφωνεί συνέχεια, αλλά δεν παίρνει απάντηση, γιατί η Ιωάννα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Απέναντι στο χωρισμό του Μάξιμου, στέκεται εξαγριωμένος ο Ακύλας, που του μιλάει προσβλητικά, αλλά κι ο Δημήτρης που τον επικρίνει διαρκώς. Κι ενώ το ζευγάρι Μάξιμος – Ρουμπίνη, αποφασίζει να είναι μαζί όσο πιο διακριτικά γίνεται για να μη δίνουν δικαιώματα, η Ιωάννα παρακολουθώντας τον Μάξιμο.. έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει εντελώς τη ζωή της!


Επεισόδιο 5
Η Ιωάννα βγαίνει από το αυτοκίνητο της και διαπιστώνει πως έχει χτυπήσει μια έγκυο γυναίκα εννιά μηνών!. Τρομοκρατημένη, το λέει μόνο στον Δημήτρη. Ο Μάξιμος έχει φύγει οριστικά από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο. Η Ρουμπίνη τον βρίσκει εκεί και χαίρεται που πλέον δεν χρειάζεται να βρίσκονται στα κλεφτά. Η Ιωάννα ενημερώνεται πως η γυναίκα που χτύπησε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Της συμπαραστέκεται ο Δημήτρης. Στο μεταξύ ο Ακύλας κάνει κινήσεις για να μάθει ποια είναι η κοπέλα που ξεμυάλισε τον γιο του. Στο εργοστάσιο γαλακτοκομικών έρχεται επιτέλους ο ελεγκτής από την Αθήνα, που δεν είναι άλλος από τον Μιχαήλ, τον εφηβικό έρωτα της Βίκυς.. και γίνεται μια απρόσμενη συνάντηση. Σοκαρισμένη η Ιωάννα, μαθαίνει τι απέγινε η κοπέλα που χτύπησε με τ’ αμάξι της.


Επεισόδιο 6
Η Ιωάννα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, λέει στον Μάξιμο ότι χτύπησε με το αμάξι της μια γυναίκα και την σκότωσε, του ρίχνει ευθύνες και τον διώχνει. Η Βίκυ θεωρεί ότι ο Μιχαήλ γύρισε για να τους καταστρέψει και για αυτό δεν της είπε ότι ήταν εκείνος ο ελεγκτής, όταν ειδώθηκαν. Η Αλέξια διεκδικεί με μανία τον Ηρόδοτο.. όμως χωρίς επιτυχία. Ο Δημήτρης προτρέπει τον Μάξιμο να γυρίσει στην Ιωάννα. Η Ιωάννα παίρνει πληροφορίες από την σπιτονοικοκυρά της Ιρίνας και μαθαίνει ότι η Ιρίνα ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο Σάββας δέχεται μια ανησυχητική επίσκεψη από ένα παλιό του «φίλο» που του ζητάει εκβιαστικά λεφτά. Η Βίκυ πάει στην Ρουμπινή για να ξεκαθαρίσει τα πάντα.


Επεισόδιο 7
Η Βίκυ έχει πάει στο σπίτι της Ρουμπίνης και της μιλά με επιχειρήματα για να αφήσει τον Μάξιμο να γυρίσει στην αδερφή της. Η Ιωάννα βρίσκεται σε φριχτή ψυχολογική κατάσταση λόγω του δυστυχήματος και βρίσκει στήριγμα στον Δημήτρη. Στο μεταξύ ο Σάββας ψάχνοντας τα πράγματα της Βίκυς, βρίσκει μία ύποπτη φωτογραφία από το παρελθόν της. Η Ρουμπίνη, μετά την επίσκεψη της Βίκυς σπίτι της, νιώθει άσχημα για τη σχέση της με τον Μάξιμο. Ο Μιχαήλ έρχεται πάλι σε επαφή με την Βίκυ και απαιτεί να βρεθούν. Ο Μάξιμος επισκέπτεται την Ιωάννα, θέλοντας να της σταθεί, έρχονται όμως σε μεγάλη αντιπαράθεση. Ο Ακύλας επιστρέφει στο εργοστάσιο με πρόθεση να το διευθύνει. Ο Μάξιμος προτείνει στην Ρουμπίνη να συζήσουν. Στο εργοστάσιο, η Ιωάννα μένει έκπληκτη, όταν γνωρίζει επιτέλους ποιος είναι.. ο ελεγκτής. Ο Ακύλας καλεί την Ρουμπίνη στο γραφείο του σε μία συνάντηση που θα αλλάξει την τροπή των γεγονότων.


Επεισόδιο 8
Ο Ακύλας αποφασίζει να απολύσει τη Ρουμπίνη, εξαγριώνοντας έτσι τον Μάξιμο. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ανταλλάσει σκληρές κουβέντες με την Ιωάννα, προκειμένου να την κάνει να καταλάβει ότι θέλει να την προστατέψει και να κάνει αμερόληπτα τη δουλειά του. Ο Σάββας χρειάζεται επειγόντως τα χρήματα για να ξεχρεώσει τον Μίλτο και να αποφύγει τον εκβιασμό του.. και το αποτέλεσμα θα είναι ένας άγριος ξυλοδαρμός εις βάρος του. Ταυτόχρονα ο Μάξιμος δίνει στην Ρουμπίνη τα κλειδιά του καινούργιου τους σπιτιού. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του, αυτό όμως από μία τρομερή σύμπτωση θα το αντιληφθεί και η Ιωάννα... Η αλήθεια θα βγει στο φως.


Επεισόδιο 9
Ο Μιχαήλ σε μια στιγμή αδυναμίας φιλάει την Βίκυ που αντιδρά και του λέει να μείνει μακριά της. Ο Σάββας βρίσκει καταφύγιο στον Δημήτρη που του περιποιείται τα τραύματα του. Η Ιωάννα ξεμπροστιάζει τον Μάξιμο ότι ήθελε να την χωρίσει λόγω της εξωσυζυγικής του σχέσης με την Ρουμπίνη και του ζητάει διαζύγιο το συντομότερο δυνατόν. Ο Μίλτος συνεχίζει να εκβιάζει τον Σάββα. Ο Μάξιμος ζει ένα παθιασμένο βράδυ με την Ρουμπίνη.. και της επιστρέφει πίσω το δαχτυλίδι σαν ένα είδος μυστικών αρραβώνων. Η Αλέξια βρίσκει μια τσάντα με 100.000 ευρώ σ’ ένα ταξί και το παραδίδει στην αστυνομία, μ’ αποτέλεσμα να γίνει ξαφνικά πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Η Ρουμπινή φεύγει με τα πράγματα της για να πάει στου Μάξιμου, αλλά δεν φτάνει ποτέ!


Επεισόδιο 10
Ο Μάξιμος προσπαθεί να μάθει από την Παυλίνα που είναι η Ρουμπίνη, αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν ξέρει. Η Βίκυ αναγκάζεται να πάει στο εργοστάσιο και να δει τον Μιχαήλ. Η Ιωάννα συναντάει τον πατέρα του μωρού της κοπέλας που σκότωσε. Ο Ηρόδοτος αρχίζει να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Αλέξια, που έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας πλέον στην Λευκωσία. Ψάχνοντας την αλήθεια ο Μάξιμος κατηγορεί τον πατέρα του για την εξαφάνιση της Ρουμπίνης. Ο Μιχαήλ ενημερώνει την Βίκυ και την Ιωάννα για κάτι σοβαρό που συμβαίνει στο εργοστάσιο τους. Ο Μίλτος εκβιάζει τον Σάββα για περισσότερα λεφτά κι όταν αυτός δεν του τα δίνει, ο Μίλτος πάει στο σπίτι της Βίκυς με σκοπό να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν τους. Ο Μάξιμος, συγκλονίζεται όταν μαθαίνει από έναν αστυνομικό.. ότι βρέθηκε ένα ματωμένο ρούχο της Ρουμπίνης μέσα στο αυτοκίνητο της.


Επεισόδιο 11
Ο Μάξιμος αγωνιά πάρα πολύ για την εξαφανισμένη Ρουμπινή και κάνει σενάρια για το τι μπορεί να της συνέβη. Ο Μίλτος απειλεί τον Σάββα, πως θ’ αποκαλύψει στην Βίκυ.. το παρελθόν τους. Όταν της λέει πως ο Σάββας του χρωστάει λεφτά, ο Σάββας εξαγριώνεται μ’ αποτέλεσμα πάνω σ’ ένα καυγά να προκύψει μοιραία σύγκρουση και να σκοτωθεί ο Μίλτος! Ο Ηρόδοτος αλλάζει στάση απέναντι στην Αλέξια τώρα που τώρα πια έγινε διάσημη. Ο Μιχαήλ βρίσκει πως το λάθος στο εργοστάσιο έγινε από έναν χημικό κι ενημερώνει σχετικά την Ιωάννα. Ο Μάξιμος μαθαίνει πως το αίμα στο αυτοκίνητο της Ρουμπίνης, δεν ήταν δικό της κι ότι μία εργάτρια την είδε στην Πάφο.. αγκαλιά με κάποιον πάμπλουτο νεαρό επιχειρηματία.


Επεισόδιο 12
Όταν ο Μάξιμος μαθαίνει πως είδανε την Ρουμπίνη αγκαλιά μ’ έναν άντρα, ψάχνει να μάθει ποιος είναι. Στο μεταξύ ο Σάββας εξομολογείται στην Βίκυ το έγκλημα... Στο εργοστάσιο της Ιωάννας επικρατεί πανικός καθώς βρίσκουν ποιος ευθύνεται για τα λάθος αποτελέσματα. Ο Μάξιμος αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον άντρα που ήταν με την Ρουμπίνη. Η Θάλεια δυσανασχετεί με τον Δημήτρη που δεν της δίνει σημασία, αλλά εξακολουθεί να ‘ναι πιο ερωτευμένη μαζί του από ποτέ. Σ’ ένα μπαρ ο Ηρόδοτος, υπερασπίζεται την τιμή της Αλέξιας και μπλέκει σε μεγάλο καυγά με αποτέλεσμα να καταλήξει στο τμήμα. Η Βίκυ σοκαρισμένη από το μυστικό του Σάββα βρίσκει στήριγμα στην αγκαλιά του Μιχαήλ. Ο Μάξιμος ανακαλύπτει πως η Παυλίνα, γνωρίζει τελικά περισσότερα από όσα ισχυριζόταν.. για την εξαφάνιση της Ρουμπίνης.


Επεισόδιο 13
Η Παυλίνα, εξακολουθεί ν’ αρνείται ότι ξέρει οτιδήποτε έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ρουμπίνης. Ο Μάξιμος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πια κανέναν, βάλλεται πλέον εναντίον όλων. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ κι η Βίκυ προσπαθούν να μην πέσουν στα δίχτυα του πάθους που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Παρ’ όλα αυτά η Βίκυ του δίνει «το πράσινο φως» να δεχτεί τη δουλειά που του προτείνει η Ιωάννα στο εργοστάσιο τους. Η ένταση ανάμεσα στο Σάββα και στη Βίκυ κορυφώνεται με την ομολογία του Σάββα σχετικά με το παρελθόν του και τον Μίλτο. Και μέσα σε όλα αυτά μια φωτογραφία της Ρουμπίνης που προδίδει πολλά για την εξαφάνιση της φτάνει στον Μάξιμο για να παίξει τον καταλυτικό της ρόλο.


Επεισόδιο 14
Ο Μάξιμος βλέπει μια φωτογραφία της Ρουμπίνης αγκαλιά με κάποιον άντρα. Η Ιωάννα εξομολογείται στον Δημήτρη, πως στο παρελθόν υπήρξε πολύ ερωτευμένη μαζί του, ξαφνιάζοντάς τον. Ο Σάββας αποκαλύπτει στην Βίκυ το ένοχο του μυστικό κι εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα μείνουν μαζί πια σε έναν λευκό γάμο, μόνο για το παιδί. Και ξαφνικά σε ένα τραγικό δυστύχημα, σκοτώνονται οι γονείς της Ιωάννας και της Βίκυς! Με αυτό το συμβάν αλλάζουν δραματικά οι ζωές των πρωταγωνιστών. Ένας μήνας περνάει κι ο Μάξιμος δεν έχει ξεπεράσει την Ρουμπίνη, που εξακολουθεί να ‘ναι άφαντη, ενώ ο Μιχαήλ, πιέζει την Βίκυ να χωρίσει τον Σάββα, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά λόγω του παιδιού της, παρόλο που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Όταν ανοίγεται η διαθήκη των γονιών της Ιωάννας και της Βίκυς, αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό από την Μονεμβασιά, στην Ελλάδα.. που θα φέρει καινούρια πρόσωπα στο προσκήνιο.


Επεισόδιο 15
Ο Μάξιμος προσπαθεί να κάνει την Ρουμπινή να παραδεχτεί ότι τον αγαπά, εκείνη όμως το αρνείται, μ΄ αποτέλεσμα ο Μάξιμος να φύγει έξαλλος για την Κύπρο. Η Ιωάννα λέει στον Μιχαήλ πως η Βίκυ είναι άσχημα ψυχολογικά και του ζητά να μην της ξαναδώσει ελπίδες.


Επεισόδιο 16
Μια ολέθρια συνάντηση στη Μονεμβασιά. Η Ιωάννα, η Ρουμπίνη κι ο Μάξιμος, βρίσκονται αντιμέτωποι και τώρα χωρίς να ξέρουν το λόγο προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο…. Η Ιωάννα τρομερά δύσπιστη στήνει διαρκώς καυγάδες με το Μάξιμο που εμφανίζεται απολογητικός. Η Ρουμπίνη, σε πλήρη σύγχυση προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της επίσκεψης στην Μονεμβασιά. Ταυτόχρονα ο Σάββας βλέποντας ότι η αστυνομία είναι κοντά στα ίχνη του, θέλει να ξεθάψει το πτώμα του Μίλτου, όταν το κάνει όμως βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια και δυσάρεστη έκπληξη, το πτώμα είναι άφαντο! Η Ιωάννα, θυμωμένη πλέον, αποφασίζει να διεκδικήσει δικαστικά την περιουσία της μητέρας της στη Μονεμβασιά. Όταν το μαθαίνει η Ρουμπίνη, καταλαβαίνει ότι ο λόγος της επίσκεψης τους... δεν ήταν ο έρωτας, αλλά τα χρήματα.


Επεισόδιο 17
Η Ρουμπίνη δεν μπορεί να πιστέψει σε αυτή την τραγική σύμπτωση που συνδέει την δική της οικογένεια με την οικογένεια της Ιωάννας… μαθαίνει όλο το παρελθόν τώρα, το ακούει για πρώτη φορά. Παράλληλα ο Μάξιμος παίρνει την μητέρα του από το σπίτι γιατί την κακοποιεί ο Ακύλας. Στο εστιατόριο του Δημήτρη εξελίσσεται ένας μεγάλος καυγάς με την Θάλεια, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί πως δεν την θέλει πια. Μετά την επίσκεψη στη Μονεμβασιά, η Ιωάννα βρίσκεται με τον δικηγόρο της και του δίνει εντολή να διεκδικήσει τα πάντα στην Μονεμβασιά. Η Βίκυ, ανακοινώνει στον Σάββα πως θέλει να χωρίσουν και εκείνος δεν το παίρνει καθόλου καλά... Στο μεταξύ ο Μάξιμος βρίσκει μια δικαιολογία και κλείνει εισιτήρια για να πάει ξανά στην Μονεμβασιά να δει την Ρουμπίνη και να έχει μία κατά πρόσωπο εξήγηση σχετικά με την εξαφάνιση της.


Επεισόδιο 18
Ο Μάξιμος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, γιατί εξαφανίστηκε τόσο ξαφνικά η Ρουμπίνη. Το ένα ψέμα της διαδέχεται το άλλο, αλλά ο Μάξιμος καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι κι επιμένει. Ο Σάββας ανακοινώνει στην Ιωάννα την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η Βίκυ και τρέχουν στο νοσοκομείο. Εκεί, η Ιωάννα αισθάνεται ενοχές που άφησε την αδελφή της απροστάτευτη, όταν όμως μαθαίνει ότι ο λόγος που την έσπρωξε στην απόπειρα είναι ο χωρισμός της με τον Μιχαήλ, δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Την ίδια στιγμή ένα άγγιγμα κι ένα φιλί θα δώσουν στον Μάξιμο τις απαντήσεις που ζητάει. Όσα ψέματα κι αν ακούει από το στόμα της Ρουμπίνης καταλαβαίνει πως τον αγαπάει ακόμα όσο και εκείνος.


Επεισόδιο 19
Ο Μάξιμος προσπαθεί να κάνει την Ρουμπινή να παραδεχτεί ότι τον αγαπά, εκείνη όμως το αρνείται, μ’ αποτέλεσμα ο Μάξιμος να φύγει έξαλλος για την Κύπρο. Η Ιωάννα λέει στον Μιχαήλ πως η Βίκυ είναι άσχημα ψυχολογικά και του ζητά να μην της ξαναδώσει ελπίδες. Ο Ακύλας, απειλώντας με πιστόλι την Παυλίνα, της αποσπά τη διεύθυνση της Ρουμπινής στην Μονεμβασιά. Ο άντρας που παρακολουθεί τον Δημήτρη, αναφέρει στην αστυνομία πως ο Δημήτρης κι ο Μίλτος είχαν περίεργα νταραβέρια, ώστε να στρέψουν τις έρευνες τους εκεί. Ο Ηλίας κι η Στέλλα, προσπαθούν να πείσουν την Ρουμπινή να έρθει μαζί τους στην Κύπρο.. όταν δέχονται την απρόσμενη επίσκεψη του επιθετικού Ακύλα, στο σπίτι τους στην Μονεμβασιά.


Επεισόδιο 20
Ο Ακύλας εισβάλλει στο σπίτι της Ρουμπίνης στη Μονεμβασιά και την απειλεί. Απ’ την ένταση ο πατέρας της καταρρέει και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όταν η κατάσταση του Ηλία βελτιώνεται, αποφασίζουν να πάνε τελικά στην Κύπρο, μαζί με την Ρουμπίνη για να καταγράψουν την περιουσία της Ιωάννας. Όσο αμείλικτη είναι η Στέλλα, άλλο τόσο είναι κι η Ιωάννα, η οποία δίνει εντολή στον δικηγόρο να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κερδίσουν την μάχη για την περιουσία. Η Ειρήνη «πιάνει» την Ιωάννα με τον Δημήτρη, σε μία στιγμή.. άκρως παρεξηγήσιμη. Η Βίκυ συνεχίζει να κρατάει τον δεσμό της με τον Μιχαήλ κρυφό, ενώ εκείνος προσπαθεί για άλλη μία φορά να την πείσει να εγκαταλείψει τον Σάββα. Η κοινωνική λειτουργός που είναι αρμόδια για την υιοθεσία του παιδιού που θέλει η Ιωάννα.. βλέπει τον Μάξιμο μαζί με την Ρουμπίνη σε τρυφερή στιγμή σε κεντρικό δρόμο της Κύπρου.. κι αναθεωρεί σχετικά με την υιοθεσία.


Επεισόδιο 21
Ο Μάξιμος πιέζει την Ρουμπινή να του πει γιατί έφυγε. Εκείνη στο τέλος σπάει και του παραδέχεται με έμμεσο τρόπο πως ο πατέρας του της είχε πει για τα χρέη του και πως θα πάει φυλακή αν δεν τον στηρίξει η γυναίκα του. Το ζευγάρι αποκαθιστά την σχέση του. Η κοινωνική λειτουργός δεν πιστεύει την εκδοχή του Μάξιμου για το φιλί που είδε και πάει να μιλήσει με την Ιωάννα. Η Παυλίνα βρίσκει καινούριο σπίτι για την οικογένεια της Ρουμπίνης που εγκαθίσταται πια στην Κύπρο. Η Βίκυ αποφασίζει να πει στον Σάββα να χωρίσουν όταν ανοίγουν ένα φάκελο που ήρθε σπίτι τους και μέσα βλέπουν φωτογραφίες του Σάββα ενώ σκοτώνει θάβει τον Μίλτο. Ο Δημήτρης δέχεται επίσκεψη από τρεις αστυνομικούς που έχουν ένταλμα έρευνας στο σπίτι του για την εξαφάνιση του Μίλτου.


Επεισόδιο 22
Η κοινωνική λειτουργός λέει τα πάντα για το περιστατικό με τον Μάξιμο, στην Ιωάννα κι αυτή προσπαθεί σοκαρισμένη να τα μπαλώσει για να μη χάσει την υιοθεσία του παιδιού. Η Βίκυ και ο Σάββας δέχονται έρευνα από την αστυνομία στο σπίτι τους κι ενώ ο Σάββας καταρρέει, η Βίκυ αποφασίζει να τον στηρίξει ουσιαστικά και να του δώσει άλλοθι. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα μιλάει στον Δημήτρη και του εξομολογείται ότι θα διεκδικήσει τον Μάξιμο μέχρι τέλους. Μετά τη μεγάλη κουβέντα που κάνουν ο Μάξιμος με τη Ρουμπίνη και φαίνεται πόσο ερωτευμένοι είναι, η Ρουμπίνη καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα με την Ιωάννα... θα διεκδικήσει κι αυτή μέχρι τέλους τον Μάξιμο. Η ιστορία μπλέκεται ακόμα περισσότερο γιατί η Ιωάννα γνωρίζει την αλήθεια για τη σχέση τους, κι αυτό ο Μάξιμος το αγνοεί. Ένα καταλυτικό τηλεφώνημα δίνει τη λύση στην υιοθεσία που τόσο επιθυμεί η Ιωάννα.


Επεισόδιο 23
Η έγκριση της υιοθεσίας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας στην Ιωάννα η οποία πετάει από τη χαρά της. Η παρεξήγηση μεταξύ Ακύλα και Δημήτρη λύνεται και οι δύο άντρες τα βρίσκουν. Ο Σάββας μαθαίνει από τις ειδήσεις κάτι σοβαρό και σκέφτεται πως ίσως να μην ευθύνεται πλήρως για τη δολοφονία του Μίλτου Χαρίτου. Ο Μάξιμος με τη Ρουμπίνη βρίσκονται για μια ερωτική βραδιά στο σπίτι που θα μένανε πριν φύγει η Ρουμπίνη. Λόγω της έλευσης του μωρού, η Ιωάννα αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι της και να τους καλέσει όλους. Στο σπίτι της Ρουμπίνης φιλοξενείται ο Μάνος, το εφηβικό της φλερτ από την Μονεμβασιά και τώρα δικηγόρος της οικογένειας.. και ο Μάξιμος εξομολογείται πως ζηλεύει. Στο μεταξύ ο Μιχαήλ, απογοητευμένος από τη Βίκυ, αναζητάει τον έρωτα στην αγκαλιά μιας γυναίκας που ξέρουμε πολύ καλά.


Επεισόδιο 24
Ο Μάξιμος με τον φόβο ότι θα δει η Ρουμπίνη, τις φωτογραφίες με το μωρό και την Ιωάννα, γίνεται έξαλλος με την Βίκυ που τις ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς όμως να μπορεί να πει τον πραγματικό λόγο. Αναγκάζεται όμως να το ομολογήσει στην Ρουμπινή. Ένας απεγνωσμένος έρωτας γεννήθηκε όταν ο Ηρόδοτος συνάντησε την Παυλίνα που όμως στη παρούσα φάση έχει ξεκινήσει να βγαίνει με κάποιον άλλο. Η Βίκυ πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο και ρωτά ευθέως τον Μιχαήλ που της παραδέχεται ότι έκανε έρωτα με άλλη γυναίκα. Ως αντίδραση η Βίκυ προτείνει στον Σάββα να παντρευτούν άμεσα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι υποψίες της Ειρήνης σχετικά με τον «κρυμμένο» έρωτα του Δημήτρη για την Ιωάννα, ενισχύονται από την συμπεριφορά του Δημήτρη και με ένα γεγονός.


Επεισόδιο 25
Ο Μάξιμος αποκαλύπτει στη Ρουμπίνη ότι υιοθετήσανε με την Ιωάννα ένα μωρό. Η Ρουμπίνη μετά την ψυχρολουσία δίνει τελική διορία στον Μάξιμο δύο μήνες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να χωρίσει οριστικά. Αλλιώς του προαναγγέλλει το τέλος της σχέσης τους. Κι όσο ο Μάξιμος κερδίζει χρόνο, τόσο δένεται με το μωρό, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι του υπάρχει μια αρμονική σχέση με την Ιωάννα και το παιδί. Η Βίκυ είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Σάββα και το ανακοινώνει σε όλους. Όταν το μαθαίνει ο Μιχαήλ, καταρρακώνεται. Ο βιολογικός πατέρας του υιοθετημένου μωρού επικοινωνεί με την Ιωάννα και ζητάει μαζί της συνάντηση, γεγονός που της προκαλεί όχι μόνο πανικό αλλά και φόβο. Ο Δημήτρης είναι στο πλευρό της και προσπαθεί να την ησυχάσει, όμως για πρώτη φορά με αφορμή αυτό το γεγονός, θα έρθουν πολύ κοντά.


Επεισόδιο 26
Ο Δημήτρης μετανιώνει που φίλησε την Ιωάννα και τον πνίγουν οι τύψεις. Παράλληλα, η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Μάξιμο πως δεν έχει δικαίωμα να κρατάει την Ρουμπίνη σε αναμονή, και του δίνει περιθώριο δυο μηνών για να αφήσει τη γυναίκα του. Η Βίκυ συναντιέται με τον Μιχαήλ ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να μην παντρευτεί. Μετά την ανακάλυψη των φωτογραφιών, η Αλέξια τρομοκρατημένη, θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας Σάββα και Βίκυ σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος με την Παυλίνα κάνουν μια πολύ καλή αρχή στη σχέση τους. Η Ιωάννα συναντιέται με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της και μαθαίνει τις πραγματικές προθέσεις του. Ο Δημήτρης αδυνατώντας να χωνέψει αυτό που έκανε αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει για το εξωτερικό.


Επεισόδιο 27
Μπορεί ένα φιλί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση δύο φίλων; Ο Δημήτρης εκτιμάει πως ναι κι ανακοινώνει την αποχώρησή του από το νησί, στην Ιωάννα. Αυτή προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Την ίδια στιγμή, ο Μάξιμος έρχεται σε μεγάλη κόντρα με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού γιατί θεωρεί ότι έχει παράλογες απαιτήσεις. Μια κόντρα όμως που θα είναι καθοριστική... Ένα απειλητικό γράμμα που ζητάει από το Σάββα πολλά χρήματα προκειμένου να μην αποκαλυφθούν οι φωτογραφίες φτάνει τη Βίκυ σε όρια κι αναγκάζεται να ζητήσει τα χρήματα από την Ιωάννα. Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, η Ρουμπίνη εξοργισμένη με τη συμπεριφορά του Μάξιμου, θέτει τους όρους της για τη συνέχεια αυτής της σχέσης, κι ο Μάξιμος βρίσκεται σε απίστευτα δύσκολη θέση.


Επεισόδιο 28
Ο Μάξιμος που πιέζεται πολύ από την Ρουμπινή, αναγκάζεται να την δεχτεί πίσω στην δουλειά, πρέπει όμως αυτή του την πράξη να την δικαιολογήσει στην έξαλλη Ιωάννα. Την ίδια στιγμή η Ιωάννα δέχεται να δώσει τα χρήματα στην Βίκυ αλλά ζητά την βοήθεια του Μιχαήλ για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και για ποιο σκοπό η Βίκυ θέλει αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Ηρόδοτος αγοράζει ένα κόσμημα για να κάνει δώρο στην Παυλίνα, αλλά του χαλάει τα σχέδια η Αλέξια. Παράλληλα ο Ακύλας έχει κανονίσει κρυφά ραντεβού με τον Αλέξανδρο, τον βιολογικό πατέρα του παιδιού που υιοθέτησε η Ιωάννα και του πάει το μωρό να το δει. Ενώ ο Δημήτρης είναι σε μαύρο χάλι και αποφασίζει να αφήσει για λίγο το εστιατόριο και την εκπομπή.


Επεισόδιο 29
Η Ρουμπίνη απογοητεύεται όταν ακούει πικρές αλήθειες από τον Δημήτρη που προσπαθεί να προστατεύσει τον φίλο του. Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ακύλα ότι έχει κρυφή σχέση και το μετανιώνει με τον χειρότερο τρόπο. Στο μεταξύ η Παυλίνα, βρίσκει το θάρρος να πάρει τηλέφωνο σπίτι του Νικόλα, και κάνει μια τρομαχτική ανακάλυψη. Η Βίκυ με τον Σάββα ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον εκβιαστή τους καταστρώνοντας ένα πολύ έξυπνο σχέδιο. Στο εργοστάσιο του Μάξιμου, επιστρέφει η Ρουμπίνη, πυροδοτώντας αντιδράσεις και σχόλια από πολλά μέτωπα. Ο Ηρόδοτος συνεχίζει να πολιορκεί την Παυλίνα όπως μόνο αυτός ξέρει, με τελικό σκοπό να κερδίσει την καρδιά της. Δυο μέρες πριν το γάμο, η Βίκυ, βρίσκεται με τον Μιχαήλ και του αποκαλύπτει το μυστικό που την βασανίζει τόσο καιρό.

Επεισόδιο 30
Η Ιωάννα προσλαμβάνει ιδιωτικό ντεντέκτιβ με σκοπό να ανακαλύψει όλη την αλήθεια για τον Μάξιμο. Παράλληλα, η Παυλίνα, μετά το τηλεφώνημα είναι σίγουρη πως ο Νικόλας ζει, και κλείνει εισιτήρια για Μονεμβασιά. Ο Ηρόδοτος συλλαμβάνει τον Μιχαήλ νύχτα, κάτω από το σπίτι της Βίκυς και βγάζει επικίνδυνα συμπεράσματα. Η Αλέξια έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με την Παυλίνα έχοντας ως αφορμή τον Ηρόδοτο. Στο μεταξύ, η Βίκυ και ο Σάββας συναντιόνται επιτέλους με τον εκβιαστή τους και τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα. Η Ρουμπίνη λέει στον Μάξιμο πως θέλει παιδί και απογοητεύεται από την απάντηση του. Ο Ηρόδοτος κάνει σκηνή στην Αλέξια επειδή του έκανε χαλάστρα, και εκείνη τον εκδικείται με την βοήθεια της αστυνομίας. Ο Μάξιμος εκτίθεται στην κοινωνική λειτουργό, όταν τον συλλαμβάνει σε δρόμο της Λεμεσού, σε ερωτική στιγμή με την Ρουμπίνη.


Επεισόδιο 31
Ο ντέντεκτιβ καταφέρνει να πάρει φωτογραφικό και ηχητικό υλικό ώστε να μπορεί να αποδειχτεί η παράνομη σχέση του Μάξιμου με την Ρουμπίνη. Το υλικό φτάνει στα χέρια της καταρρακωμένης Ιωάννας. Την ίδια στιγμή η Παυλίνα φτάνει στο Τολό αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και με σοκ ανακαλύπτει πως ο Νικόλας, ο παλιός της έρωτας που τον θεωρούσε νεκρό ζει, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Φεύγει σαν τρελή ενώ εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι μεσολάβησε. Παράλληλα ο αστυνόμος ενημερώνει τους ανακουφισμένους Βίκυ και Σάββα πως η υπόθεση της δολοφονίας του Μίλτου έκλεισε, ο Παπαζήσης συνελήφθη και ομολόγησε. Ενώ ο Ακύλας στέλνει την Ειρήνη στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό γιατί υποψιάζεται πως τον απατά.


Επεισόδιο 32
Η Ιωάννα έχει πλέον στα χέρια της όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τη σχέση του Μάξιμου και τη Ρουμπίνης. Πως θα τα χειριστεί μια μέρα πριν το γάμο της αδελφής της; Πως θα τα χειριστεί μετά την υιοθεσία του παιδιού; Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ είναι σε απόλυτη κατάρρευση γιατί η Βίκυ παντρεύεται... Η Παυλίνα, μετά την ανακάλυψη ότι ο Νικόλας όχι μόνο ζει αλλά είναι και παντρεμένος με δύο παιδιά, είναι απαρηγόρητη. Η μόνη που ζει σε πελάγη ευτυχίας είναι η Ρουμπίνη, αφού ο Μάξιμος την έχει διαβεβαιώσει ότι δεν έχει πλέον καμία επαφή με την Ιωάννα. Όταν όμως οι φωτογραφίες και τα ηχητικά ντοκουμέντα από τον ντετέκτιβ φτάσουν στον Μάξιμο οι ισορροπίες που έχει ο ίδιος στο μυαλό του θα ανατραπούν άμεσα.


Επεισόδιο 33
Η Ιωάννα, καταρρακωμένη από τις φωτογραφίες, δείχνει στον Μάξιμο την πόρτα. Στο μεταξύ, σπίτι της Παυλίνας, μαζεύονται ο Μάνος η Ρουμπίνη και ο Μιχαήλ για μια βραδιά χαρτοπαιξίας και εξομολογήσεων. Ο Μάξιμος αρνείται να βγει από το σπίτι και να πάει στο εργοστάσιο, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει με το γάμο του. Απρόσμενα, ο Μιχαήλ με την Παυλίνα ανοίγουν μια καινούρια σελίδα στη σχέση τους. Όλοι συμβουλεύουν την Ρουμπίνη να αφήσει τον Μάξιμο και εκείνη επηρεάζεται καθώς πηγαίνει εκδρομή με τον Μάνο στην Πάφο. Ο Ηρόδοτος τα παίζει όλα για όλα με την Παυλίνα και μένει άφωνος από το αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης έχει έναν εκρηκτικό καβγά με τον Μάξιμο, και του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα.


Επεισόδιο 34
Ο Δημήτρης, αφού σε μια παρόρμηση της στιγμής παραδέχτηκε στον Μάξιμο ότι είναι ερωτευμένος με την Ιωάννα, προσπαθεί να τα μπαλώσει χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα αποκαλύπτει στην Βίκυ ότι γνωρίζει για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του Σάββα και εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι το ήξερε επίσης. Παράλληλα η Παυλίνα αδειάζει τον ερωτοχτυπημένο Ηρόδοτο λέγοντας του ότι το φιλί τους ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη ζητά πολύ ευγενικά από την Στέλλα και τον Ηλία να συνεργαστούν ώστε να επηρεάσουν ή την Ρουμπινή ή τον Μάξιμο στο να χωρίσουν αφού αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη και ενδέχεται στο τέλος να πληγωθούν όλοι.


Επεισόδιο 35
Ο Μάξιμος δεν μπορεί να αποφασίσει με ποια από τις δύο γυναίκες θα συνεχίσει τη ζωή του. Η Ιωάννα γίνεται ράκος κι ο Δημήτρης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Μιχαήλ δέχεται μια, άνευ λόγου, λεκτική επίθεση από τον Σάββα και παραιτείται από το εργοστάσιο. Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο να ξεκαθαρίσει τη θέση του και την ίδια στιγμή ο Ακύλας μαθαίνει ότι η Ρουμπίνη εργάζεται ξανά στο εργοστάσιο ζυμαρικών. Το γεγονός αυτό θα φτάσει ακόμα μια φορά τον πατέρα με το γιο στα άκρα. Από την άλλη, η Ρουμπίνη δεν έχει καμιά επικοινωνία με τον Μάξιμο, μέχρι που η Ειρήνη πηγαίνει να τη συναντήσει. Μια συνάντηση που η ίδια δεν μπορεί να αποφύγει κι είναι σίγουρη ότι δε θα της βγει σε καλό.


Επεισόδιο 36
Η Ειρήνη μιλάει από καρδιάς στη Ρουμπίνη και τη συμβουλεύει να αφήσει τον Μάξιμο για να μην πληγωθεί. Η Ιωάννα έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Σάββα, και του απαγορεύει να ξαναπατήσει στο εργοστάσιο. Στο μεταξύ ο Μάξιμος αποφασίζει οριστικά για το μέλλον του με την Ρουμπίνη, και της το ανακοινώνει. Ο Ακύλας καταφέρνει και πείθει τον Δημήτρη να ξεκινήσουν το επιχειρηματικό τους άνοιγμα. Ο Ηρόδοτος περνάει τη νύχτα στο σπίτι της Παυλίνας και αποκτά μια άλλου είδους οικειότητα μαζί της. Η Αλέξια και ο Σάββας στήνουν μια καλοπροαίρετη πλάκα, η οποία οδηγεί σε μια τεράστια παρεξήγηση και μπλέκεται η αστυνομία.


Επεισόδιο 37
Είναι άραγε τελειωτική η απόφαση του Μάξιμου να χωρίσει με τη Ρουμπίνη; Μπορεί ένας μεγάλος έρωτας να ξεπεραστεί αν δεν έχει εκπληρωθεί; Όταν η λογική λέει ναι, η ψυχή φωνάζει όχι! Γι’ αυτό ο Μάξιμος για άλλη μια φορά δε λέει την αλήθεια, ζητά πίστωση χρόνου, μπερδεύει τις καταστάσεις... Κι η Ρουμπίνη αποφασίζει να κάνει υπομονή και να τον περιμένει. Η Ιωάννα θέτει τους όρους της, ο Μάξιμος τους δέχεται... Για πόσο όμως; Ο Μιχαήλ αποφασίζει να φύγει από το εργοστάσιο και παρά την επιμονή της Ιωάννας να παραμείνει, αυτός αρνείται. Η Βίκυ παίρνει πρωτοβουλία να του μιλήσει ιδιαιτέρως. Η Ιωάννα κι ο Μάξιμος μπαίνουν στο εργοστάσιο αγκαλιά κι η Ρουμπίνη τους βλέπει. Η διαχυτικότητα του ζευγαριού κάνει τη Ρουμπίνη να καταρρεύσει και την Ιωάννα να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού. Για πολύ λίγο...


Επεισόδιο 38
Ο Μιχαήλ και η Βίκυ μη μπορώντας να αντισταθούν στο πάθος τους κάνουν έρωτα και αποφασίζουν να συμβιβαστούν με την κατάσταση όπως είναι και να συνεχίσουν την σχέση τους στα κρυφά. Την ίδια στιγμή ο νεαρός γοητευτικός επιχειρηματίας Γιώργος Ιωάννου, που βρήκε σε κακό χάλι την Ρουμπίνη στο προηγούμενο επεισόδιο, την περιποιείται και την πηγαίνει σπίτι της γοητευμένος μη κρύβοντας την επιθυμία του να την ξαναδεί. Παράλληλα η Παυλίνα αφού κάνει έρωτα με τον Νικόλα συνειδητοποιεί ότι της έχει τελειώσει και δεν θέλει να έχει καμιά συνέχεια μαζί του. Ο Μάξιμος προτείνει στην Ιωάννα να πάνε ένα διήμερο οι δυο τους στην Λευκωσία για να έρθουν πιο κοντά, πράγμα που για κακή του τύχη όμως θα μάθει η Ρουμπινή.


Επεισόδιο 39
Η Ρουμπίνη σε απόγνωση αφού έμαθε για το ρομαντικό διήμερο του Μάξιμου με την γυναίκα του, αντιδρά και αποφασίζει να δεχτεί πρόσκληση για φαγητό από τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιώργο Ιωάννου που δεν χάνει ευκαιρία να την πολιορκεί. Ταυτοχρόνως ο Μάξιμος με χαλαρή διάθεση προσπαθεί να προσεγγίσει την Ιωάννα κατά την διάρκεια των διήμερων διακοπών τους, ενώ εκείνη είναι ακόμα συγκρατημένη μαζί του. Σε καμιά περίπτωση δεν υποψιάζονται την σκευωρία που έχει στήσει ο Ακύλας πίσω από την πλάτη τους, ο οποίο έχει συνεννοηθεί με τον βιολογικό πατέρα του μωρού να στήσουν μια δήθεν απαγωγή για να του δώσει το παιδί με αντάλλαγμα να πληρωθεί αδρά.


Επεισόδιο 40
Ο Μάξιμος με την Ιωάννα επιστρέφουν εσπευσμένα στην Λεμεσό και με την βοήθεια της αστυνομίας αναζητούν τους απαγωγείς της κόρης τους. Ο Ακύλας, βαριά τραυματισμένος, πείθει τους πάντες ότι πρόκειται για απαγωγή ενώ στην πραγματικότητα ευθύνεται ο ίδιος. Η Ρουμπίνη, παρά την ερωτική της απογοήτευση, αποφασίζει να ξαναβγεί με τον Γιώργο Ιωάννου. Οι άντρες που απήγαγαν το μωρό, καταδιώκονται από την αστυνομία, και παίρνουν μια απόφαση που θέτει τη ζωή του μωρού σε σοβαρό κίνδυνο. Στο σπίτι της Ιωάννας μαζεύεται όλη η οικογένεια για να της συμπαρασταθεί. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μιχαήλ, γεγονός που εξοργίζει τον Σάββα καθώς τον συλλαμβάνει με την Βίκυ σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.


Επεισόδιο 41
Η αγωνία στο σπίτι της Ιωάννας και του Μάξιμου κορυφώνεται, τη στιγμή που το ζευγάρι δεν έχει κανένα νέο για το παιδί τους. Η Ρουμπίνη που δεν έχει επικοινωνήσει με τον Μάξιμο εδώ και μέρες, αποφασίζει να τον χωρίσει οριστικά. Θα μπορέσει;


Επεισόδιο 42
Ο Σάββας μαθαίνει ότι η Βίκυ είναι ερωτευμένη με τον Μιχαήλ, και την απειλεί ότι θα την παρακολουθήσει. Στο μεταξύ, ο Μάνος, προτείνει να κάνουν διακανονισμό, αντί για δικαστήριο, η Στέλλα όμως έχει αντίθετη άποψη.


Επεισόδιο 43
Η ζήλια κι ο εγωισμός έχουν κυριαρχήσει! Ο Μάξιμος κατηγορεί τη Ρουμπίνη ότι έπαιζε σε διπλό ταμπλό κι ότι βρισκόταν ταυτόχρονα με τον ίδιο και τον Γιώργο Ιωάννου. Η Ρουμπίνη ανίσχυρη μπροστά σε αυτές τις κατηγορίες, δίνει ένα χαστούκι στο Μάξιμο, νιώθοντας προσβεβλημένη.


Επεισόδιο 44
Η Ρουμπίνη εξομολογείται στη Στέλλα ότι θέλει να κρατήσει το παιδί. Στο μεταξύ, η Παυλίνα με την Αλέξια, σκαρώνουν μια πλάκα στον Ηρόδοτο που θα τον κάνει έξαλλο. Ο Σάββας μαθαίνει ότι η Βίκυ τον απατάει και φέρνει τα πάνω κάτω!


Επεισόδιο 45
Η Σοφία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν ο ασθενής που χειρούργησε κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του εξαιτίας της. Ο Αλέξης όμως δείχνει αποφασισμένος να την στηρίξει μέχρι το τέλος. Στην Ύδρα η Ελένη και η Ελπίδα προσπαθούν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποκαλύψουν την πλεκτάνη που μπορεί να έχει στήσει ο Δημήτρης εις βάρος της γυναίκας του. Ο Δημήτρης όμως δε θα τους επιτρέψει με τίποτα να φτάσουν στην αλήθεια. Ο Κώστας απαγορεύει στη Μάρθα να τον ξανά πλησιάσει, τη στιγμή που η Μαρίνα τον προτρέπει να τη συγχωρέσει και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην αδελφή του. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά της Μαρίνας θα βάλει σε υποψίες τον Κώστα. Η επίσκεψη όμως της Άννας και η απόφαση της να τους μιλήσει για τον Κωνσταντίνο θα φέρει τα πάνω κάτω.


Επεισόδιο 46
Ο Μάξιμος κατηγορεί την Ρουμπινή ότι έχει στρατηγική με στόχο κάποιον πλούσιο γαμπρό με αποτέλεσμα εκείνη στην απελπισία της μόλις επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της ζητά να κάνει έκτρωση. Την ίδια στιγμή η Βίκυ παραδέχεται στον άναυδο Μιχαήλ ότι ήξερε για τις προτιμήσεις του Σάββα.


Επεισόδιο 47
Ο Γιώργος ξεκαθαρίζει τη θέση του απέναντι στον Μάξιμο και του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Ρουμπίνης. Στο μεταξύ ο Σάββας, ζητάει από τον Μιχαήλ να μείνει μακριά απ΄ την Βίκυ, εκβιάζοντας τον πως αν δεν το κάνει, θα αποκαλύψει την διπλή του ταυτότητα.


Επεισόδιο 48
Ο Γιώργος Ιωάννου επισκέπτεται την Ρουμπινή και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους γονείς της με την ευγένεια και την καλοσύνη του. Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως ήταν την απρόσμενη επίσκεψη του Μάξιμου που τους βλέπει μαζί και τρελαίνεται από την ζήλια του.


Επεισόδιο 49
Ποιανού είναι το παιδί; Αυτή η ερώτηση έχει στοιχειώσει τον Μάξιμο αλλά μια αιμορραγία ανατρέπει την υγεία της Ρουμπίνης και τον βάζει σε τρελή ανησυχία. Κι ενώ οι γονείς της τον διώχνουν, αυτός επιμένει να βρίσκεται στο νοσοκομείο περιμένοντας τα αποτελέσματα.


Επεισόδιο 50
Η Ιωάννα, παραδέχεται στον Μάξιμο ότι φλερτάρει καιρό με κάποιον από το facebook, κι αυτός αντιδρά έντονα. Στο σπίτι της Ρουμπίνης μαζεύονται όλοι για συμπαράσταση και κινέζικο φαγητό που φέρνει ο.. Γιώργος. Ο Ηρόδοτος, που έχει γοητευτεί από την Λυδία, δεν χάνει ευκαιρία και ξεδιπλώνει το κωμικό του ταλέντο για να την εντυπωσιάσει. Στο μεταξύ ο Σάββας, ανοίγει την καρδία του στον Γιάννη, και τον καλεί σπίτι, για να του γνωρίσει τον Λέανδρο. Η Λυδία, βλέπει για πρώτη φορά πόσο διεκδικητική είναι η Ιωάννα με τον Δημήτρη, και απογοητεύεται. Ο Γιώργος, πάει σπίτι της Ρουμπίνης και την “απαγάγει” μέχρι να γυρίσουν οι γονείς της από Σπάρτη. Φτάνοντας εκείνη την ώρα, ο Μάξιμος, τους πετυχαίνει να βγαίνουν από το σπίτι μαζί, και μένει άφωνος.


Επεισόδιο 51
Η Ρουμπίνη με το Γιώργο τρώνε στο εστιατόριο του Δημήτρη. Λίγο αργότερα εμφανίζεται ο Μάξιμος με την Ιωάννα, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις. Ο Γιώργος ξεκαθαρίζει στη Ρουμπίνη ότι δεν μπορεί να του μιλάει σαν να είναι φίλοι γιατί τον ενδιαφέρει ερωτικά.


Επεισόδιο 52
Η Βίκυ αφού κάνει μια μεγάλη συζήτηση με τον Σάββα εξακολουθεί να αμφιβάλλει αν δεν θα προκύψει κάτι ερωτικό μελλοντικά ανάμεσα σε Σάββα και Γιάννη. Έτσι αποφασίζει να πάρει το παιδί της και να φύγει με τον Μιχαήλ.


Επεισόδιο 53
Η Βίκυ αποφασίζει τελικά να αφήσει το Σάββα, και μαζί με το Λέανδρο, πάνε να ζήσουν στο σπίτι του Μιχαήλ. Η Ειρήνη, αποκαλύπτει με λεπτομέρειες στον Μάξιμο την εξωσυζυγική της σχέση με τον Αντώνη.


Επεισόδιο 54
Ο Μάξιμος καταλαβαίνει ότι παίζει με τη Ρουμπίνη το τελευταίο του χαρτί και θέλει οπωσδήποτε να της μιλήσει. Εκείνη, μετά από πολλές πιέσεις, δέχεται... Η Βίκυ ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι χώρισε με το Σάββα και στο έξης θα ζήσει με το Μιχαήλ.


Επεισόδιο 55
Η Ρουμπίνη με το Γιώργο τρώνε στο εστιατόριο του Δημήτρη. Λίγο αργότερα εμφανίζεται ο Μάξιμος με την Ιωάννα, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις. Ο Γιώργος ξεκαθαρίζει στη Ρουμπίνη ότι δεν μπορεί να του μιλάει σαν να είναι φίλοι γιατί τον ενδιαφέρει ερωτικά.


Επεισόδιο 56
Η τελευταία ευκαιρία του Μάξιμου! Ή χωρίζει με την Ιωάννα και κερδίζει τη Ρουμπίνη ή συνεχίζει τη ζωή του με την Ιωάννα. Ο Σάββας ανησυχεί για το μωρό του και για τον τρόπο που θα του φέρεται ο Μιχαήλ.


Επεισόδιο 57
Ο Μάξιμος φτιάχνει τις βαλίτσες του και φεύγει από το σπίτι. Αμέσως μετά, ο Δημήτρης πάει στην Ιωάννα για συμπαράσταση, και καταλήγει να κοιμάται εκεί. Ο Μιχαήλ μένει άναυδος με τη Βίκυ, όταν την ακούει να σκηνοθετεί την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Αλέξιας.


Επεισόδιο 58
Ο Ακύλας εμφανίζεται μελιστάλακτος στον Μάξιμο και στην Ρουμπινή και τους δίνει την ευχή του. Λέει επίσης στον αποσβολωμένο Μάξιμο πως εκείνος ξεπλήρωσε το χρέος του εργοστασίου. Ταυτοχρόνως ο Μιχαήλ αψηφά τις προειδοποιήσεις της Βίκυς και κανονίζει να πάει για φαγητό στην Παυλίνα.


Επεισόδιο 59
Ο Μάξιμος πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί μαθαίνει ότι το εργοστάσιό του δεν χρωστάει πλέον στις τράπεζες. Ποιος άραγε να είναι ο καλός του άγγελος; Δεν τον γνωρίζει, αλλά δε θα αργήσει και πολύ να τον μάθει. Η Ρουμπίνη μαλώνει πολύ άσχημα με τον πατέρα της, γιατί δεν εγκρίνει ότι η κόρη του μπήκε ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι και τους χώρισε. Ο Δημήτρης χωρίζει με τη Λυδία επειδή ανακαλύπτει την πλαστή σελίδα στο facebook και είναι πεισμένος ότι την έφτιαξε αυτή, προκειμένου να τον κακολογήσει. Ο Σάββας μετακομίζει στο σπίτι του Γιάννη, γεγονός που βγάζει τη Βίκυ εκτός εαυτού και τον απειλεί ότι δε θα ξαναπάρει ποτέ το παιδί... Έτσι ο Σάββας, επικαλούμενος τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας που έχει η Βίκυ στο ενεργητικό της, της ανακοινώνει ότι θα προσπαθήσει να της πάρει δικαστικώς το παιδί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Άβαταρ μέλους
maraki387
Junior Boarder
Junior Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:13 am

Re: Ρουά Ματ - Όλα τα επεισόδια

Δημοσίευσηαπό demi » Πέμ Ιαν 08, 2015 12:48 am

υπαρχει περιπτωση να μπουν και τα καινουρια?
demi
Fresh Boarder
Fresh Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 08, 2015 12:47 am


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο Τηλεόραση

cron