Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Πολιτική κουβέντα και προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο, που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο
Απάντηση
neo
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Κυρ Μάιος 23, 2010 9:34 pm

Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Δημοσίευση από neo »

«Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του Συμφωνία για ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», τόνισε ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ..

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, που πραγματοποιήθηκε στο Σπόρτιγκ, παρουσία των εκπροσώπων των κινημάτων «Δράση» και «Δυναμική Ελλάδα», καθώς επίσης και του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Αήδονη, το νέο κόμμα θα είναι ανοιχτό ως προς τις θέσεις και την ηγεσία, θα βρίσκεται ανάμεσα στις παρυφές ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει προτάσεις άμεσης δράσης και θα κάνει «τη σύγκρουση, τη ρήξη με όσα μας έφεραν έως εδώ. Ένα κόμμα χωρίς πρωτοκλασάτους πολιτικούς, όπου οι νέοι θα έχουν την μερίδα του λέοντος. Ένα κόμμα ευθύνης με λιτό λόγο και αποτελεσματικό έργο που θα συμβάλει στη νέα ελληνική ανόρθωση. Τέλος ένα κόμμα ευρωπαϊκό, υπέρ της πολιτικής ένωσης της ΕΕ».
Διέλυσε την υγεία και τώρα φτιάχνει κόμμα ο Λοβέρδος! :laugh:
Για πρωταπριλιάτικο αστείο θα ήταν πετυχημένο αλλά δυστυχώς σήμερα δεν είναι πρωταπριλιά.
Τι άλλο θα δούμε και θα ζήσουμε πια σε αυτή την έρμη χώρα;
Άβαταρ μέλους
warning
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2010 2:48 pm

Re: Θα μας "σώσει" και ο Λοβέρδος;

Δημοσίευση από warning »

Καλά, μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα πιόνια της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα!!
Προφανώς πάει να αντικαταστήσει τον Κουβέλη και τον Καρατζαφέρη... Ο δεύτερος μας τελείωσε και πρώτος τελειώνει όπου να 'ναι γιατί τον πήρε νομίζω χαμπάρι ο κόσμος πια!
Απάντηση