Δώστε τέλος στην αμισθί εργασία των νέων δημοσιογράφων!

Ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
maraki387
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 21, 2010 3:13 am

Δώστε τέλος στην αμισθί εργασία των νέων δημοσιογράφων!

Δημοσίευση από maraki387 »

Πολλοί νέοι δημοσιογράφοι έχετε εργαστεί σίγουρα εκατοντάδες -και βάλε- ώρες χωρίς χρήματα, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπαίνατε μισθολόγιο, όπως σας έταζαν. Ουκ ολίγοι από εσάς καταλάβατε εκ των υστέρων ότι αυτό ήταν μεγάλο παραμύθι και πως στην πραγματικότητα απλά προσφέρατε δωρεάν τις υπηρεσίες σας, προς όφελος άλλων. Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά είναι πλέον αργά όταν το αντιλαμβανόμαστε!

Η πληρωμή του νέου δημοσιογράφου είναι κάτι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο, οπότε δεν πρέπει καν να τίθεται ερώτημα περί αυτού, ούτε να διαιωνίζεται η συγκεκριμένη αρρωστημένη κατάσταση, που υφίσταται εδώ και δεκαετίες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! Όμως, όταν οι ίδιοι οι νέοι δημοσιογράφοι δέχεστε αναντίρρητα να το κάνετε, τότε το πρόβλημα θα συνεχίζει να υπάρχει και οι χαμένοι θα είστε κυρίως εσείς οι ίδιοι, αλλά και οι υπόλοιποι που θα βγουν από τις σχολές και θα προσπαθήσουν με τη σειρά τους να δουλέψουν. Αντίθετα, μόνοι κερδισμένοι θα είναι πάντα οι ιδιοκτήτες, που θα κάνουν τη δουλίτσα τους χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν, όπως είναι υποχρεωμένοι.

Όσοι επιθυμείτε να καταγγείλετε κάποιο γεγονός που σας έχει συμβεί στο χώρο, περιμένουμε τα mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tempo.gr. Είτε επιθυμείτε δημοσίευση, είτε όχι, θα συμβάλλετε κι εσείς στην προσπάθεια που καταβάλλουμε στο tempo.gr για να ξεσκεπαστούν επιτέλους οι τζαμπατζήδες και να εξασφαλιστούν για όλους αυτά που ήδη δικαιούστε, αλλά κάποιοι σας στερούν.
Απάντηση