Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Αλλαγές στα παιχνίδια του facebook

Όλα όσα αφορούν το internet και τις περιηγήσεις μας

Αλλαγές στα παιχνίδια του facebook

Δημοσίευσηαπό silvio » Παρ Σεπ 24, 2010 12:36 pm

Το Facebook μέσα από ανακοίνωσή του ενημέρωσε τα μέλη του για αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον της ιστοσελίδας του αλλά και στους όρους χρήσης. Οι αλλαγές επικεντρώνονται στο να ευνοηθούν οι χρήστες που παίζουν παιχνίδια μέσω Facebook αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που δεν επιθυμούν άχρηστες ειδοποιήσεις από φίλους gamers.

Μία από τις πρωτοβουλίες του Facebook είναι η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται στην αριστερή εργαλειοθήκη τα ονόματα των εγκατεστημένων εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά, δεν εμφανίζονται στην εργαλειοθήκη, αλλά «κρύβονται» στο κουμπί «more». Η πρώτη αυτή αλλαγή, σίγουρα δεν αφορά αποκλειστικά τους gamers του Facebook, τους βοηθάει όμως να έχουν άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια τους.

Ακόμη, οι εφαρμογές θα εμφανίζουν σε ένα κουτάκι δίπλα από το όνομά τους τον αριθμό των ειδοποιήσεων προς τον χρήστη. Πλέον, όσες ειδοποιήσεις έχουν περιεχόμενο σχετικό με παιχνίδι, θα εμφανίζονται μόνο στον «τοίχο» των φίλων που έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι εγκατεστημένο. Όσον αφορά τις προσκλήσεις που ανταλλάσσονται μεταξύ gamers, θα συγκεντρώνονται όλες σε ένα κουμπί, έτσι να μπορεί να γίνει μαζική αποδοχή ή απόρριψη αυτών και όχι μεμονωμένα.

Η μόνη ειδοποίηση που θα έχουν οι χρήστες που δεν παίζουν παιχνίδια, θα είναι όταν κάποιος φίλος τους εγκαθιστά ένα παιχνίδι. Υπάρχει όμως η δυνατότητα, ο χρήστης να επιλέξει να μην του ξαναεμφανιστεί ειδοποίηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι από κανέναν άλλο φίλο του.

Να σημειωθεί ότι από τα 500 εκατομμύρια μέλη του Facebook, τα 200 εκατομμύρια το χρησιμοποιούν και για να παίζουν παιχνίδια.

Πηγή: downloadsquad.com
Άβαταρ μέλους
silvio
Administrator
Administrator
 
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 18, 2010 7:29 am

  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο Διαδίκτυο

cron