Αν αυτή είναι η πρώτη σου επίσκεψη στην κοινότητα - forum του tempo.gr, θα πρέπει να εγγραφείς για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις μας. Αφού το πράξεις, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μάθεις ορισμένα πράγματα όσον αφορά τη λειτουργία της κοινότητάς μας, διαβάζοντας τους όρους χρήσης και το FAQ. Για οποιαδήποτε απορία σου, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Κίνημα για την πραγματική δημοκρατία

Πολιτική κουβέντα και προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο, που αφορούν την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο

Κίνημα για την πραγματική δημοκρατία

Δημοσίευσηαπό dimig » Παρ Ιούλ 27, 2012 11:33 am

Τέλος στα "Κοινωνικά Συμβόλαια" των απατεώνων.

Μόνον μια Ελληνική Επανάσταση μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα, στα οποία απέτυχε η Γαλλική Επανάσταση.

Οι νέοι πρέπει ν' αγωνιστούν για μια "άλλη" Δημοκρατία.

...για την αυθεντική Δημοκρατία των προγόνων τους

...τη Δημοκρατία εκείνη, η οποία θα καταστρέψει τις "ιερές" οικογένειες του φασισμού στην πατρίδα μας

...τη Δημοκρατία εκείνη, η οποία θα στείλει στο διάολο τους "εκλεκτούς" της Global Government των τοκογλύφων.

...ΑΛΛΑΓΗ του Συντάγματος ...Τώρα !!!


Εικόνα

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Σήμερα —και για πρώτη φορά στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων— ακούγονται όλο και πιο συχνά αρνητικές απόψεις για τη Δημοκρατία. Όλο και πιο πολλοί πολίτες ταυτίζουν τη Δημοκρατία με τον ανεξέλεγκτο καπιταλισμό, αλλά και την αδυναμία τού συστήματος να ελέγξει τη διαφθορά. Η Δημοκρατία, ως το μόνο πολιτικό σύστημα, το οποίο επιβίωσε στη μεγάλη "μάχη" των ιδεολογιών του τελευταίου αιώνα, κινδυνεύει να γίνει η χλεύη των ηττημένων ...Μέχρι και οι δυστυχισμένοι σταλινικοί την κατηγορούν μέσα από τους "τάφους" τους ...Μέχρι και τα τοπικά σταλινικά χαφιεδομάγαζα την "λιθοβολούν".

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί απλούστατα η σημερινή παρακμή και ο εκφυλισμός του συστήματος αποδίδονται αναγκαστικά στο μοναδικό σύστημα που επιβίωσε. Δυστυχώς, εκεί όπου έχουν καταλήξει τα πράγματα, ακόμα και οι πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί παράγοντες είναι "εκλεκτοί" του λαού και της Δημοκρατίας. Αναγκαστικά η Δημοκρατία τούς "χρεώνεται" όλους αυτούς τους εγκληματίες. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Αν κάποτε το "όνειρο" όλων των λαών ήταν να γευτούν τη Δημοκρατία, σήμερα αυτό το "όνειρο" διαρκώς φθίνει. Βλέπουν οι λαοί τις "τύχες" των "δημοκρατιών" σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν αρχίσει να αναθεωρούν τις απόψεις τους. Έχουν αρχίσει να σκέφτονται μήπως πρέπει ν' αρχίσουν ν' αναζητούν κάτι πιο "σύγχρονο" στον τομέα της διακυβέρνησης.

...Κάτι πολύ "σύγχρονο", όπως η "Global Government", που μας προτείνει ο Παπανδρέου Junior ...Κυβερνήσεις των "εκλεκτών" αυτού του κόσμου, που θα "φυτεύονται" απευθείας μέσα στα κράτη ...Κυβερνήσεις "αχυράνθρωπων", που θα επιλέγονται σε κλειστές συνεδριάσεις Λεσχών και χωρίς την ψήφο των λαών ...Κυβερνήσεις πρώην τραπεζοϋπαλλήλων, που θα προτείνονται από Τραπεζίτες ...Κυβερνήσεις τύπου Παπαδήμου ή Μόντι, που θα επιλέγονται από τους ιδιοκτήτες της Goldman Sachs και άλλων ευαγών ιδρυμάτων ...Κυβερνήσεις, οι οποίες θα προκύπτουν από "έγχρωμες" επαναστάσεις των διαφόρων ΜΚΟ ...Κυβερνήσεις αγαπητές σε όλους τους ιδιοκτήτες των παγκόσμιων ΜΜΕ, οι οποίοι καθημερινά κατηγορούν τους "ανεύθυνους", "χρεοκοπημένους" και "τεμπέληδες" λαούς, "πυροβολώντας" τη Δημοκρατία.

Όλα αυτά είναι απολύτως οργανωμένα και σε καμία περίπτωση τυχαία. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο απέναντι σε οτιδήποτε είναι ελληνικό και θεωρούν ότι θίγει τα συμφέροντά τους. Θεωρούν τους εαυτούς τους απόλυτα ισχυρούς και ως εκ τούτου έτοιμους για τη μεγάλη "αναμέτρηση". Γι' αυτόν τον λόγο επιτίθενται και με τόση "λύσσα" στην Ελλάδα ...Στη μικρή Ελλάδα, που της χρεώνουν σχεδόν τα πάντα ...Στην Ελλάδα, η οποία αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 1 τοις χιλίοις της παγκόσμιας οικονομίας και όμως την εμφανίζουν σαν υπεύθυνη για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτήν την Ελλάδα προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν στα μάτια των αφελών, αγράμματων και αστοιχείωτων αυτού του κόσμου ...ακόμα κι όταν αυτό για όλους τους υπόλοιπους, που γνωρίζουν τι συμβαίνει, φαίνεται τουλάχιστον γελοίο.

Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρό τους, γιατί η κληρονομιά της είναι εκείνη, που τους απειλεί. Ελέγχοντας όλους τους μηχανισμούς προπαγάνδας, θεωρούν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή δεινή θέση, στην οποία οι ίδιοι την έσπρωξαν προκειμένου να δυσφημίσουν τον ελληνικό πολιτισμό ...Τον πολιτισμό της ελευθερίας και της Δημοκρατίας, ο οποίος τους απειλεί. Δεν χρειάστηκε βέβαια να καταβάλουν και μεγάλη προσπάθεια. Το κόλπο είναι απλό ...Στους αγράμματους και τους αστοιχείωτους αυτού του κόσμου απευθύνονται ...Σ' αυτούς που συχνά-πυκνά "ρωτάει" η Bild για την άποψή τους ...Αυτοί είναι εύκολα διαχειρίσημοι ...Εύκολα "κατευθύνονται" εκεί όπου βολεύει τους προπαγανδιστές ...Δεν έχουν ούτε γνώση ούτε κρίση, για να έχουν ολοκληρωμένη άποψη ...Απλά συμπεράσματα βγάζουν, ως "καταναλωτές" των "προϊόντων" των προπαγανδιστών.

Αν τους πείσεις ότι οι Έλληνες είναι "κακοί", εύκολα τους πείθεις ότι είναι "κακά" και τα δημιουργήματά τους. Αν τους πείσεις ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, άχρηστοι κι ανίκανοι, είναι εύκολο να τους πείσεις ότι δεν μπορούν τέτοιοι άνθρωποι να δημιουργήσουν οτιδήποτε καλό. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος λαός, που "ζει εις βάρος των άλλων" λαών, να δημιουργήσει κάτι καλό για τους λαούς, όπως είναι η Δημοκρατία; ..."Όχι" βέβαια ..."Απάτη" είναι η Δημοκρατία ..."Πονηροί" "τεμπέληδες" "έμποροι" ήταν οι Έλληνες, που απλά γνώριζαν να την "πλασάρουν" ως το καλύτερο πολίτευμα. Άλλωστε, πάντα στην πλέμπα της Δύσης βασίλευε το ..."φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας". Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ελληνισμός δαιμονοποιείται εκ του πονηρού από τις εξουσίες της Δύσης, για να μην τον πλησιάζει η πλέμπα.

Σήμερα είμαστε αυτόπτες μάρτυρες μιας συνομωσίας, η οποία εξυφαίνεται εναντίον των λαών και εις βάρος του καλύτερου συστήματος, το οποίο έχουν επινοήσει οι άνθρωποι για τη διακυβέρνηση των κοινωνιών τους. Είναι μια ύπουλη επίθεση κατά της Δημοκρατίας, που έχει ως στόχο τον απόλυτο και ολοκληρωτικό έλεγχο των λαών. Είναι μια επίθεση κατά της Δημοκρατίας, που της χρεώνουν όλα τα δεινά του κόσμου. Την εμφανίζουν σαν το πολίτευμα, που "γεννά" την αναξιοκρατία, τον νεποτισμό και τη διαφθορά, ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι το εξής απλό. Εκμεταλλεύονται αυτά τα οποία φαίνονται, χωρίς να επιχειρούν να ερμηνεύσουν αυτά, τα οποία πραγματικά συμβαίνουν.


Πράγματι, όπως βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα, η Δημοκρατία είναι αυτήν, που έχει το πρόβλημα. Είναι αυτό όμως έτσι ή μήπως έτσι μας το "δείχνουν". Το πρόβλημα το έχει η Δημοκρατία ή αυτό, το οποίο "προσφέρεται" στους λαούς ως "δημοκρατία", δεν είναι τέτοιο; Έχει κάποιος την απάντηση σε αυτό το ερώτημα; Αυτό είναι το θέμα του κειμένου μας. Το πρόβλημα για εμάς είναι η "βραχυκυκλωμένη" "δημοκρατία", η οποία είναι σήμερα υπεύθυνη για την κοινωνική αθλιότητα και τη διαφθορά της εξουσίας ...Μια "πειραγμένη" "δημοκρατία", η οποία κάθε άλλο παρά τα συμφέροντα των λαών υπηρετεί. Αυτή η "δημοκρατία" είναι το πρόβλημα και αυτήν μισούν πλέον όλοι οι λαοί.

Αυτήν τη "δημοκρατία" εκμεταλλεύονται κάποιοι, για να επιτεθούν στην Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να εξαφανίσουν κάθε προοπτική ανάκαμψης της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο "βιασμός" της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα, το οποίο μόλις τώρα περιγράψαμε, αποκαλύπτεται στο απόλυτο μέγεθός του, αν σκεφτεί κάποιος την κατάντια της Δημοκρατίας στη γη που τη γέννησε. Καθημερινά όλο και περισσότεροι νέοι όχι απλά την αμφισβητούν, αλλά κάνουν κάτι πολύ χειρότερο ...Τη "σκοτώνουν" ...Τη "σκοτώνουν" με το να μην συμμετέχουν στα κοινά ...Τη "σκοτώνουν" με το να μην γίνονται οι ίδιοι "καύσιμα" στη "μηχανή" της. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί βλέπουν ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί βλέπουν ότι με την ψήφο τους δεν μπορούν ν' αλλάξουν τις ζωές τους και τις μοίρες τους. Οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων οικογενειών, οι οποίοι ταλαιπωρούσαν τους παππούδες τους —και συνέχισαν να ταλαιπωρούν και τους πατεράδες τους— είναι αυτοί, οι οποίοι και σήμερα είναι έτοιμοι να ταλαιπωρήσουν και τους ίδιους.

Οι ίδιοι Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Πάγκαλοι, Ράλληδες και Βαρβιτσιώτηδες είναι αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνούν μέσα στον χρόνο....

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/07/kinima-pragmatikis-dimokratias.html
dimig
Senior Boarder
Senior Boarder
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Παρ Φεβ 04, 2011 5:37 pm

  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο Ελληνική και Διεθνής Πολιτική Σκηνή