3 εκ. Γάλλοι στους δρόμους! Εμείς εδώ κοιμόμαστε;

Κοινωνικά ζητήματα, πολιτική κουβέντα, προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
silvio
Administrator
Administrator
Δημοσιεύσεις: 141
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 18, 2010 7:29 am

3 εκ. Γάλλοι στους δρόμους! Εμείς εδώ κοιμόμαστε;

Δημοσίευση από silvio »

Είναι να απορείς καμιά φορά με την αναισθησία των Ελλήνων. Στη Γαλλία διαδήλωσε μαζικά ο κόσμος και έγινε χαμός ενώ εδώ είμαστε χαλαροί λες και βρισκόμαστε ακόμη σε διακοπές. Αυτά βλέπουν οι Πασόκοι και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν το ξέσκισμα και μετά τις Δημοτικές εκλογές. :angry: Μήπως να ξυπνάμε σιγά-σιγά;
Περίπου 3 εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη Γαλλία διαδήλωσαν κατά των σχεδίων μεταρρύθμισης των συντάξεων που μελετά η κυβέρνηση, σύμφωνα με το συνδικάτο CFDP που είχε ανακοινώσει ότι στην αντίστοιχη κινητοποίηση της 7ης Σεπτεμβρίου συμμετείχαν 2,5 εκατομμύρια Γάλλοι.

Τα συνδικάτα επιμένουν στην άποψη ότι η σημερινή κινητοποίηση είναι πολυπληθέστερη αυτής της 7ης Σεπτεμβρίου, σε αντίθεση με την αστυνομία που εκτιμά ότι οι συγκεντρωμένοι είναι σαφώς λιγότεροι.

Η διαφορά των εκτιμήσεων είναι πολύ μεγάλη όσον αφορά τη συγκέντρωση στη γαλλική πρωτεύουσα όπου τα συνδικάτα μιλούν για 300 χιλιάδες πολίτες και η αστυνομία για περίπου 65 χιλιάδες.

Άβαταρ μέλους
eagle80
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 45
Εγγραφή: Τετ Φεβ 24, 2010 1:38 am

Re: 3 εκ. Γάλλοι στους δρόμους! Εμείς εδώ κοιμόμαστε;

Δημοσίευση από eagle80 »

Εμείς εδώ είμαστε υπνωτισμένοι από την προπαγάνδα που κάνει η Τρέμη και ο Πρετεντέρης. Μόλις αρχίσουμε να πεινάμε, τότε θα συνέλθουμε και θα γκαρίζουμε αλλά θα είναι αργά. Λυπάμαι που το λέω αλλά το επίπεδο των Ελλήνων είναι χαμηλότερο από των Γάλλων όπως δείχνουν τα πράγματα.
Απάντηση