Γιατί πήγε στην Κομοτινή ο πρωθυπουργός;

Κοινωνικά ζητήματα, πολιτική κουβέντα, προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
zofos
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2009 7:55 pm

Γιατί πήγε στην Κομοτινή ο πρωθυπουργός;

Δημοσίευση από zofos »

Εικόνα
Όλο και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν πια, ακόμη και από το περιβάλλον του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πως έχουμε πρωθυπουργό μειωμένης εθνικής συνείδησης!
Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη στην Κομοτηνή με ελικόπτερο προκειμένου να συμμετάσχει σε δίωρη σύσκεψη με τους πέντε υπουργούς της περιοχής, όχι για να παρουσιάσει κάποιο αναπτυξιακό σχέδιο ούτε βέβαια να ενημερωθεί για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στον ακριτικό Έβρο. Η επίσκεψη σε κάποια Μονάδα ή Σχηματισμό των Ενόπλων μας Δυνάμεων ανήκει φυσικά στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Όπως μαθαίνουμε ο πρωθυπουργός ζήτησε “τα κεφάλια των υπευθύνων επί πίνακι προκειμένου να μην χαθεί η περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης”. Από τα νύχια του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής; Ίσως!
Ενώ τηρείται σιγή ιχθύος για τις χιλιάδες εισαγόμενες ψήφους από τη Τουρκία, γίνεται γνωστό πως ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκ. Ξυνίδης κατασπατάλησε απόρρητο κονδύλι ύψους 400.000€ στην εθνικά ευαίσθητη Θράκη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Βέβαια, κανείς δε ξέρει για το ΠΟΥ προορίζονται αυτά τα χρήματα, τα οποία ξαφνικά… βρέθηκαν, σε καιρούς Μνημονίου και οικονομικής δυσχέρειας. Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού σε μυστική συνάντηση των πέντε υπουργών αποφασίστηκε με εντολή του πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο για να παρθεί η περιφέρεια Α.Μ.-Θ. με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή:http://manolis-wwwarenagr.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
jimis
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 18, 2010 2:02 pm

Re: Γιατί πήγε στην Κομοτινή ο πρωθυπουργός;

Δημοσίευση από jimis »

zofos έγραψε: Ενώ τηρείται σιγή ιχθύος για τις χιλιάδες εισαγόμενες ψήφους από τη Τουρκία...
Μόνο εκεί; Αν μετρήσουμε όλους αυτούς τους ξένους που και καλά ψηφίζουν στην Ελλάδα θα μείνουμε κάγκελο. Σε λίγο οι ξένοι θα βγάζουν κυβέρνηση αν δεν το κάνουν ήδη.
zofos έγραψε: Βέβαια, κανείς δε ξέρει για το ΠΟΥ προορίζονται αυτά τα χρήματα, τα οποία ξαφνικά… βρέθηκαν, σε καιρούς Μνημονίου και οικονομικής δυσχέρειας.
Να δούμε πότε θα καταλάβει ο μαλάκας ο Έλληνας ότι λεφτά υπάρχουν αλλά ΠΑΣΟΚ και Τρόικα τον δουλεύουν κανονικά. Είμαστε ζώα ρεεεεεεεε.. Ξυπνάτε!
Πάψε να προσδοκάς και θα έχεις τα πάντα.....
Άβαταρ μέλους
warning
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Τρί Μάιος 25, 2010 2:48 pm

Re: Γιατί πήγε στην Κομοτινή ο πρωθυπουργός;

Δημοσίευση από warning »

Οι περισσότεροι είμαστε πρόβατα και αυτό δεν ξέρω αν αλλάζει. Δες το θέμα εδώ και θα καταλάβεις πως λειτουργούμε: http://www.tempo.gr/mixed/dimosieumata/ ... propaganda
Απάντηση