Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Κοινωνικά ζητήματα, πολιτική κουβέντα, προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
jimis
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 18, 2010 2:02 pm

Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Δημοσίευση από jimis »

Εικόνα
Έντονη φήμη κυκλοφορεί από την επομένη των εκλογών στην Κόρινθο ότι κάποιοι σάκοι με ψηφοδέλτια αντί να σταλούν απευθείας στην Νομαρχία πέρασαν από τα χέρια κάποιου κομματικού στελέχους της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να γίνει το θαύμα του Σταυρού. Και σε περιπτώσεις δημοτικών αλλά και Περιφερειακών ψηφοδελτίων. Βοήθειά μας! Το τίμιο ξύλο του Σταυρού να είναι πάντα προστάτης μας και ο σταυρός προτίμησης προστάτης κάποιων άλλων!

Φαίνεται πως στον απόηχο αυτής της έντονης φημολογίας, υπήρξε και δυνατό επεισόδιο στα σκαλιά του Νομαρχιακού Μεγάρου. Εκεί σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων υπαλλήλων της Νομαρχίας αλλά και δύο-τριών πολιτών που έτυχε εκείνη την στιγμή να βρίσκονται εκεί, πάρα λίγο να πέσει και ξύλο μεταξύ δύο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του ψηφοδελτίου Δράκου-Ταγαρά σχετικά με το θέμα των σταυρών!
Ακούστηκαν πάντως πολλά κοσμητικά επίθετα σε πολύ έντονο ύφος και οι θεατές του επεισοδίου έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι από το πάθος και την ένταση του επεισοδίου.
Και όπως μας είπε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών: ” Εγώ πίστεψα πως θα έρθουν στα χέρια και είχα κάνει κάνα δυο βήματα προς τις σκάλες της εισόδου της Νομαρχίας για να μπω στη μέση και να τους χωρίσω!

Και αν το ξύλο δεν έπεσε την τελευταία στιγμή στο συνδυασμό του Δράκου , το πιο σίγουρο είναι ότι θα πέσει στο συνδυασμό του Πνευματικού. Κάποια παλιά πρωτοπαλίκαρα του Αλέκου τα έχουν με τον ίδιο αλλά και με μερικούς άλλους συναδέλφους του που έκαναν παιχνιδάκια με δισταυρίες με αποτέλεσμα να βρεθούν ψηλά στην σταυροδοσία και να αφήσουν άλλους πολύ πίσω και άλλους εκτός εκλογής.
Μάλιστα κάποιοι που είναι πολύ πίσω θεωρούν ότι αυτό έγινε για να τους “ξεφορτωθούν”και να μην είναι και πάλι σε θέσεις αντιδημάρχων ή προέδρων οργανισμών!
Θυμηθείτε μου τι έχει να γίνει στο θέμα αυτό! Έχει να πέσει πολύ γέλιο!

sfedona.gr
ksipnistere.blogspot.com
Πάψε να προσδοκάς και θα έχεις τα πάντα.....
Άβαταρ μέλους
Manolo
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 23, 2010 5:59 am

Re: Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Δημοσίευση από Manolo »

Ότι βάζουν το χεράκι τους κάποιοι επιτήδειοι είναι σίγουρο. Βέβαια υπάρχει και ο νόμιμος τρόπος για να κάνουν τις πουστιές τους (π.χ. ελληνοποιήσεις). Δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο και ειδικά στην Ελλάδα που έχει καταντήσει χώρα της πουστιάς.
Άβαταρ μέλους
zofos
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2009 7:55 pm

Re: Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Δημοσίευση από zofos »

Με νοθεία ή όχι, ας βάλει κάποιος στοίχημα, αν έστω και μια φορά, ψηφίσαμε κατά βούληση!
Κάτι παρόμοιο βέβαια ισχύει και για τους άλλους λαούς.
Αν κάποιος αμφιβάλει, ας δει με τα μάτια ανοιχτά αυτά που συμβαίνουν σήμερα και θα καταλάβει...
Άβαταρ μέλους
active
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Παρ Οκτ 02, 2009 4:10 pm

Re: Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Δημοσίευση από active »

Καλά, δεν χρειάζεται να γίνει νοθεία στις κάλπες για να εκλέξουν εκείνους που θέλουν. Και τα κανάλια που κάνουν πλύση εγκεφάλου τι ρόλο παίζουν; Η νοθεία που γίνεται στις συνειδήσεις μας είναι χειρότερη.
Άβαταρ μέλους
zofos
Junior Boarder
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2009 7:55 pm

Re: Γίνεται νοθεία στις εκλογές;

Δημοσίευση από zofos »

Δεν διαφωνώ. Μήπως είναι κρυφό πως όλο τον πλούτο τον καρπώνονται οι ολίγοι που δεν δουλέψανε ποτέ; Ή δεν καταλαβαίνουμε, πως θέλουν να πάρουν και τα ελάχιστα ψύχουλα που περισσεύουν. Ή από τη μια τάχατες μας λένε, έχετε δίκιο διεκδικείστε ειρηνικά και από την άλλη μας ψεκάζουν με τα απαγορευμένα (δήθεν) και ληγμένα χημικά!
Όμως δεν θ αργήσει η ώρα, γιατί η γη είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να επιβιώσουν πλούσια οι διπλάσιοι και κάτοικοι, αλλά και τόσο μικρή, που δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν, παρ΄εκτός στα ΤΑΡΤΑΡΑ...
Απάντηση