Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Joker
Moderator
Moderator
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Τετ Φεβ 17, 2010 10:41 pm

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

Δημοσίευση από Joker »

Στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας Κύπρου συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από 8 έως 15 Οκτωβρίου, οι ομάδες του «Μεσαιωνικού Ρόδου»: Ιππότες και Τυμπανιστές, καθώς και η θεματική έκθεση φωτογραφίας: «Το Παραμύθι της ΡοδοΔαφνούσας» του Μίλτον Λουιζίδη και της Άννας Αχιολά.

Κατόπιν πρόσκλησης που έστειλε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Νάπας στο σύλλογο, οι ομάδες ταξίδεψαν στην Κύπρο, ξεκινώντας έτσι μία πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς οι τόποι μας συνδέονται πολιτισμικά αλλά και ιστορικά, μέσω της διαδρομής που ακολούθησε το Τάγμα των Ιπποτών Αγίου Ιωάννη από την Ιερουσαλήμ στην Κύπρο, μετά στη Ρόδο και κατόπιν στη Μάλτα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ της Κύπρου υποδέχτηκαν ένθερμα τις ομάδες της Ρόδου και παρείχαν υπέροχη φιλοξενία, ενώ επικοινώνησαν με ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη νέα και ουσιαστική, πολιτιστική συνεργασία, που θα φέρει τη Ρόδο και την Κύπρο πιο κοντά, με περισσότερες ανταλλαγές πολιτιστικών ομάδων, στο μέλλον. Την ίδια στιγμή, οι ομάδες Ιπποτών και Τυμπανιστών του Μεσαιωνικού Ρόδου, εντυπωσίασαν το κοινό με την άψογη παρουσία τους και τις αναπαραστάσεις που ετοίμασαν, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας στην Αγία Νάπα Κύπρου, που ήταν ακόμα κατάμεστη από τουρισμό. Αλλά και η έκθεση φωτογραφίας, «Το Παραμύθι της ΡοδοΔαφνούσας», άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό του φεστιβάλ.

Intro από το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=Oz_yMvBtZpI

Το «Μεσαιωνικό Ρόδο» διευρύνει τους ορίζοντες συνεργασίας του και ταξιδεύοντας, με την επιμελημένη παρουσία του, διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας.

Επόμενος προορισμός, η Μάλτα. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα για τις ακόλουθες δραστηριότητες του συλλόγου.
mesaioniko rodo.jpg
afisa.jpg
afisa2.jpg
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Απάντηση