Επάγγελμα ...Αριστερός

Κοινωνικά ζητήματα, πολιτική κουβέντα, προβληματισμοί για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο
Απάντηση
dimig
Senior Boarder
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Παρ Φεβ 04, 2011 5:37 pm

Επάγγελμα ...Αριστερός

Δημοσίευση από dimig »

Ελληνική επαγγελματική Αριστερά

Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.

...Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
...Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.


Εικόνα

Έχει αναρωτηθεί κάποιος για το τι σχέση μπορεί να έχουν οι δωσίλογοι της Κατοχής με τον κοινό υπόκοσμο της μεταπολεμικής περιόδου
; Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους αυτές οι διαφορετικές "κοινότητες" ανθρώπων; Στην πραγματικότητα αυτές οι "κοινότητες" είναι οι "ντουλάπες" με τους "σκελετούς" για τη Δεξιά και την Αριστερά αντίστοιχα …Οι μυστικές δεξαμενές άντλησης ανθρώπινου δυναμικού. Απλά πράγματα. Ό,τι είναι ο φασισμός και η αυθαιρεσία για τη Δεξιά, είναι η απάτη και η πονηριά για την Αριστερά …Τα μέσα, για να επιτύχει τους στόχους της …Το "οξυγόνο", για να συντηρείται στη ζωή.


Αν λοιπόν η μεταπολεμική Δεξιά αναζητούσε τα πιστά στελέχη της ανάμεσα στους δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες, τότε η Αριστερά αναζητούσε τα δικά της στελέχη ανάμεσα στους κοινούς απατεώνες του υποκόσμου και βέβαια στους έμμισθους πράκτορες των Σοβιετικών, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές. Βόλευαν όλες αυτές οι "προσωπικότητες", γιατί έτσι διατηρούνταν σταθερές οι δομές των "παρατάξεων". Για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση, οι πάντες ήταν απόλυτα εκβιάσιμοι και ελεγχόμενοι. Όσοι "προόδευαν", είτε στη μια πλευρά είτε στην άλλη, ήταν προκαταβολικά ελεγχόμενοι. Μιλημένα και μοιρασμένα από την αρχή.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε. Η Ελλάδα όσες "απελευθερωτικές" επετείους κι αν γιόρτασε, δεν ήταν ποτέ ελεύθερη. Από την εποχή που "απελευθερώθηκε" μέχρι σήμερα είναι ένα προτεκτοράτο. Ένα προτεκτοράτο, το οποίο ελέγχεται απόλυτα. Παλαιότερα από τους Εγγλέζους και στη συνέχεια —και μέχρι σήμερα— από τους Αμερικανούς. Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται, γιατί καταφέρνουν και ελέγχουν την ηγεσία της. Έχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους να παριστάνουν τους αντιπάλους και διχάζοντας τον λαό, καταφέρνουν και τον εξουσιάζουν. Ενεργοποιούν τα ένστικτά του και αφού αποσπάσουν την ψήφο του, νομιμοποιούν αυτούς, τους οποίους στην ουσία οι ίδιοι "διορίζουν".

Αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Οι ξένοι και ντόπιοι φασίστες εξακολουθούν και ελέγχουν τα πάντα, γιατί υπάρχει ένα "στημένο" παιχνίδι" από την εποχή του εμφυλίου …Από την εποχή που οι λακέδες των ξένων —και προδότες— μάς βύθισαν στο χάος και στον εμφύλιο σπαραγμό …Από την εποχή που οι χαφιέδες της Δύσης και της Ανατολής συμφώνησαν να κατακρεουργήσουν τον ελληνικό λαό προς ευχαρίστηση των "αφεντικών" τους. Αυτοί οι χαφιέδες δημιούργησαν ένα πολιτικό σκηνικό με "είδωλα" της Δεξιάς και της Αριστεράς, που παγιδεύουν τον κόσμο …Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό, το οποίο ποτέ δεν ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.

"Κορωνίδα" αυτού του φασιστικού κυκλώματος είναι το "τρίο" των "αγίων" οικογενειών, που κυβερνά με κληρονομική "συνέπεια" την πατρίδα μας. Το "τρίο" των Παπανδρέου, των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων. Γύρω από αυτές τις οικογένειες υπάρχει ένα πλήθος οικογενειών, οι οποίες είναι όμοιές μ' αυτές και οι οποίες διατηρούν επίσης μόνιμα πρόσβαση στην εξουσία. Οικογένειες προδοτών, δωσίλογων και μαυραγοριτών, οι οποίες όχι μόνον δεν πλήρωσαν τα εγκλήματά τους στην κατοχή, αλλά επιβίωσαν και στην επόμενη εποχή. Οικογένειες με εξασφαλισμένο "δικαίωμα" διαδοχής, σε περίπτωση που κάποιο μέλος από αυτό το "τρίο" αρχίσει και "λαχανιάζει".

Αυτές οι πραγματικά κυρίαρχες οικογένειες είναι που συνθέτουν την ηγετική ομάδα του φασισμού στην Ελλάδα. Οικογένειες δωσίλογων φασιστών, οι οποίες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, γιατί αφέθηκαν να παριστάνουν τους φανατικούς "αντικομμουνιστές", για να δικαιολογήσουν τη συνεργασία τους με τους Ναζί κατακτητές. Οικογένειες όπως αυτή του Ράλλη, του Έβερτ, του Πάγκαλου. Οικογένειες, οι οποίες, προκειμένου να προστατεύσουν τα κοινά τους συμφέροντα, μπορούν να κάνουν —και τους επιτρέπεται να παραστήσουν— τα πάντα …Προκειμένου να καλύψουν το σύνολο του πολιτικού φάσματος και να μην αφήσουν χώρο για κανέναν άλλο παρείσακτο.

Όλοι αυτοί "μετακινούνται" στο σύνολο του πολιτικού φάσματος, χωρίς ποτέ να αμφισβητούνται οι "προθέσεις" τους. Ο Πάγκαλος, για παράδειγμα, ήταν γόνος δωσίλογων και σκληρών δεξιών, όταν στα νιάτα του αποφάσισε να παραστήσει τον σταλινικό "αριστερό" και σήμερα στα γεράματά του τον ταΐζουμε σαν σοσιαλιστή. Ο Γερουλάνος ήταν γιος σφουγκοκολλάριων του βασιλιά πριν γίνει "σοσιαλιστής", για να τον ταΐζουμε επίσης …Ένας γνήσιος σφουγγοκολλάριος της σκληρής Δεξιάς, ο οποίος, πριν υπουργοποιηθεί με το ΠΑΣΟΚ, το μόνο μαζικό και οργανωμένο κίνημα που γνώρισε στη ζωή του ήταν τα τετρακόσια άλογα του V8 Range Rover.

Βλέποντας κάποιος όλα αυτά τα "διακριθέντα" κουτορνίθια, παραξενεύεται για το πώς καταφέρνουν και επιβιώνουν στην πολιτική σκηνή. Τι τύχη θα είχαν ανθρωπάκια σαν τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη ή τη Ντορούλα σε ένα πιο υγιές και ανταγωνιστικό πολιτικό περιβάλλον; Καμία τύχη, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι απλά μειωμένων ικανοτήτων, αλλά στην κυριολεξία είναι άχρηστοι. Για φωτοτυπίες τον στέλνεις τον Γιωργάκη και αν δεν τις κάνει λάθος, το πιθανότερο είναι να τις χάσει. Στις ταβέρνες μόνον αποκαλούν αυθόρμητα οι πολίτες "άρχοντα" τον Κωστάκη. Στα κομμωτήρια μόνον μπορεί να διακριθεί η Ντόρα για την άποψή της …και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Το μυστήριο λοιπόν της επιβίωσης όλων αυτών των άχρηστων γόνων "κρύβεται" στο μυστήριο της επιβίωσης της υποτιθέμενης Δεξιάς …Της Δεξιάς, η οποία στην πραγματικότητα είναι απλά η "επιλογή" των ξένων να φέρει την επίσημη εξουσία …Της Δεξιάς, η οποία συμμετείχε σε όλα τα εγκλήματα κατά του ελληνισμού …Της Δεξιάς, η οποία στην πραγματικότητα ήταν πάντα ένας "μεταπράτης" των ξένων συμφερόντων στην Ελλάδα …Της Δεξιάς, η οποία συνεργάστηκε με τους Ναζί και η οποία, για να σβήσει τα "ίχνη" της, μας βύθισε στον εμφύλιο …Της Δεξιάς, η οποία εξακολουθεί να μας κυβερνά χωρίς καμία "παρένθεση" …όπως θα έλεγε κι ο Giorgo.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα της Δεξιάς έχουν "πιστωθεί" σ' αυτήν, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Μέρος αυτής της Δεξιάς είναι και η Αριστερά στην Ελλάδα. Μέρος του ίδιου "θιάσου" είναι ο σκληρός "δεξιός" Καρατζαφέρης με τον "επαναστάτη" Αλαβάνο. "Ηθοποιοί" είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι παίζουν σε μια "παράσταση", που δίνει καλούς και σίγουρους μισθούς. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, καμία Δεξιά δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η εξ αρχής "στημένη" Αριστερά. Καμία Δεξιά των δωσίλογων δεν θα κυριαρχούσε στην Ελλάδα, αν δεν υπήρχε η Αριστερά των απατεώνων. Καμία φασιστική Δεξιά δεν θα κυριαρχούσε, αν την Αριστερά δεν την έλεγχαν αποκλειστικά απατεώνες. Αυτό είναι το όλο κόλπο και αυτό θα περιγράψουμε στο κείμενο αυτό....

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/ ... -post.html
Απάντηση