Νέο ελληνικό site ξεστοκαρίσματος xestock.gr

Όλα όσα αφορούν το internet και τις περιηγήσεις μας
Απάντηση
Nimue
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τρί Μάιος 03, 2011 3:18 pm

Νέο ελληνικό site ξεστοκαρίσματος xestock.gr

Δημοσίευση από Nimue »

Η ιστοσελίδα http://www.xestock.gr δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2011 και αποτελεί το πρώτο ελληνικό site μεταπώλησης εμπορευμάτων στοκ και μεταχειρισμένων αντικειμένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα πλεονάζοντα εμπορεύματα ή στα εμπορεύματα που ξεπεράστηκαν στη σαιζόν διάθεσής τους και διατίθενται σε προσφορά ως μια οικονομικότερη και πιο συμφέρουσα λύση για τον αγοραστή.
Η προβολή και η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών στο http://www.xestock.grγίνεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Μοναδική προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα καθώς και μια διεύθυνση e-mail.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορούν να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα είναι οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή επαγγελματίας. Από κινητά τηλέφωνα, ενδύματα, συσκευές, βιβλία έως αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.
Απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή που προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο http://www.xestock.gr χωρίς καμιά διαμεσολάβηση.
Απάντηση