Οι συζητήσεις που βρίσκονται εδώ είναι αρχειοθετημένες. Παρακαλούμε, μεταβείτε στην κοινότητα-forum του tempo.gr.
Δημιουργία απάντησης

Υγρό φακών επαφής

23 Απρ 2013, 15:42

Όταν είχα πρωτοβάλει φακούς επαφής πριν μερικά χρόνια μου είχαν δώσει μαζί με τους δοκιμαστικούς το Renu και το αγόραζα για αρκετούς μήνες μετά. Ύστερα από λίγο καιρό το είχα αλλάξει γιατί μου είπαν ότι θεωρήθηκε ύποπτο για τύφλωση ή κάτι τέτοιο και από τότε χρησιμοποιώ το optifree. Αυτό όμως που παρατηρώ είναι ότι τα μάτια μου τσιμπλιάζουν μετά από 2-3 ώρες που φοράω τους φακούς και πιστεύω ότι φταίει το υγρό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή άποψη για το θέμα;

Re: Υγρό φακών επαφής

02 Μάιος 2013, 18:00

Με την καμία δεν φταίει το υγρό φίλε μου, πρέπει να είναι οι φακοί σου το θέμα. Ποιους παίρνεις? Είχε και η αδερφή μου ένα παρόμοιο πρόβλημα και βρήκε λύση όταν τους άλλαξε με άλλους που είχαν λιγότερο νερό. Καλύτερα πάντως να απευθυνθείς σε έναν οφθαλμίατρο, κάτι θα ξέρει παραπάνω. Με τα μάτια δεν παίζουμε.

Re: Υγρό φακών επαφής

17 Δεκ 2014, 17:38

καλησπέρα σας,

δεν ξέρω φίλε μου αν το έλυσες το πρόβλημα αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το υγρό New Sept Total. Είχα κι εγώ κάτι θεματάκια με ερεθισμό ματιών κλπ αλλά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτή τη μάρκα βρήκα την υγειά μου. Είναι και πιο φτηνό (κάπου 7 ευρώ κοστίζει), είναι και ελληνικό, είναι και 500ml το μπουκαλάκι.

Re: Υγρό φακών επαφής

28 Φεβ 2015, 19:45

Πολύ καλό,φτηνό κ ελληνικό υγρό είναι το Meni-Soft.
Μου το πρότειναν στο φαρμακείο κ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
Δημιουργία απάντησης