Οι συζητήσεις που βρίσκονται εδώ είναι αρχειοθετημένες. Παρακαλούμε, μεταβείτε στην κοινότητα-forum του tempo.gr.
Δημιουργία απάντησης

Μας μετατρέπουν σε Βουλγαρία. Γιατί;

23 Απρ 2013, 22:20

Εικόνα

Μας προετοιμάζουν και όλα τα σημάδια δείχνουν, πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θέλουν να μας μετατρέψουν σε Βουλγαρία. Πριν μας οδηγήσουν σε αυτή την επιτυχία ας δούμε τι λέει έρευνα για το ποσοστό ευτυχίας της δύσμοιρης Βαλκανικής χώρας:

Η Βουλγαρία είναι μεταξύ των 10 πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου. Αυτό δείχνει η έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ για τις πιο ευτυχισμένες και τις πιο δυστυχισμένες χώρες του πλανήτη.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της έκθεσης, το επίπεδο της ευτυχίας στη χώρα βρίσκεται στα χαμηλότερα, αφού το μέσο εισόδημα στη Βουλγαρία είναι 40 φορές χαμηλότερο από το ανώτερο όριο και οι κάτοικοι ζουν έως 27 χρόνια λιγότερο από ό,τι στις χώρες που κρίνονται ως οι πιο ευτυχισμένες.

Στην κορυφή του καταλόγου των πιο ευτυχισμένων χωρών του κόσμου βρίσκεται η Δανία και η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται με την Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Οι συντάκτες της μελέτης αυτής τονίζουν ότι η οικονομική ανάπτυξη και τα χρήματα δεν αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα στις ταξινομήσεις, αλλά λαμβάνονται υπόψη η υγεία, η αίσθηση της ελευθερίας, οι ισχυρές κοινωνικές σχέσεις, η σταθερότητα στην οικογένεια, η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και η έλλειψη της διαφθοράς.

Η έκθεση έχει ταξινομήσει το βουλγαρικό λαό στον κατάλογο των δέκα πιο δυστυχισμένων λαών του κόσμου. Η έρευνα έγινε στη χρονική περίοδο από το 2005 έως το 2011 και δημοσιεύθηκε σε σχετική Διάσκεψη για την Ευτυχία των λαών από τον ΟΗΕ, την περασμένη Δευτέρα.

Οι πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου είναι οι εξής: Τόγκο, Μπενίν, Κενροαφρικανική Δημοκρατία, Σιέρα Λεόνε, Μπουρούτι, Κομόρες, Αϊτή, Κογκό και Βουλγαρία.

Re: Μας μετατρέπουν σε Βουλγαρία. Γιατί;

02 Μάιος 2013, 20:29

Και μη χειρότερα να λέμε... :cry:
Δημιουργία απάντησης