Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από 850 ευρώ

Οι συζητήσεις που βρίσκονται εδώ είναι αρχειοθετημένες. Παρακαλούμε, μεταβείτε στην κοινότητα-forum του tempo.gr.
Post Reply
User avatar
panos82
Moderator
Moderator
Posts: 32
Joined: 29 Sep 2011, 18:07

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από 850 ευρώ

Post by panos82 »

Καλό αρθράκι που μπορεί να βοηθήσει κάποιους που θέλουν να αγοράσουν αμάξι χωρίς να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Μόνο προσέξτε οι ενδιαφερόμενοι να σκεφθείτε πέρα από την αγορά και τα υπόλοιπα έξοδα, όπως τέλη, καύσιμα κλπ., για να μην δώσετε αργότερα αυτά που θα γλιτώσετε τώρα.

http://www.filathlos.gr/component/k2/it ... ita-fthina

Όνειρο για λίγους αποτελεί η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, αφού τα έξοδα συντήρησης του (βενζίνη, τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια, συντήρηση), καθιστά απαγορευτική την απόκτηση του. Έτσι οι περισσότεροι πλέον στρέφονται στην αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές που εξυπηρετούν μια μεγάλη μερίδα αγοραστών, οι οποίοι με λίγα σχετικά χρήματα αναζητούν κυρίως μικρά και μικρομεσαία αυτοκίνητα λίγων ετών.

Μέσα από την γνωστή ιστοσελίδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων car.gr αναζητήσαμε τα οικονομικότερα αυτοκίνητα των τελευταίων 14 ετών (2000-2014).

Επιπλέον περιορίσαμε την έρευνά μας στα μεταχειρισμένα αμάξια που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά με ανώτερη τιμή τις 3500€.

Από την έρευνα προέκυψε, ότι το φθηνότερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που πωλείται στην αγορά είναι ένα Lancia Lybra του 2000, το οποίο ο ιδιοκτήτης του το πουλάει στην τιμή των 850€.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι 1400 με 1600 κυβικά και ως επί το πλείστον είναι μοντέλα του 2000 και του 2001. Περιορίζοντας την έρευνα στα μοντέλα του 2014, βρήκαμε ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν μόλις τέσσερα αυτοκίνητα.
fthina.JPG
fthina.JPG (64.74 KiB) Viewed 18874 times
«Δεν μπορεί να σταθεί η εξουσία όταν στηρίζεται στην αδικία, στην επιορκία και στην προδοσία» (Δημοσθένης)
Post Reply