Οι συζητήσεις που βρίσκονται εδώ είναι αρχειοθετημένες. Παρακαλούμε, μεταβείτε στην κοινότητα-forum του tempo.gr.
Δημιουργία απάντησης

Αμερική- Αραβικά κρατη, Λιβύη

31 Μαρ 2011, 18:21

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθούμε μια εξέγερση άνευ προηγουμένου σε όλο τον Αραβικό κόσμο. Η ηγέτιδα του καπιταλιστικού κόσμου Αμερική μαζί με όλους τους συνοδοιπόρους της, εξεπλάγησαν και θέλησαν να κρατήσουν τάχα ουδετερότητα μέχρι που άναψε η φωτιά στη Λιβύη και άρχισε να παίρνει ο Καντάφι το πάνω χέρι.
Τότε πέταξαν τις μάσκες και άρχισαν να βομβαρδίζουν επιλεκτικά!
Ξαφνικά οι φίλοι έγιναν εχθροί, οι Αμερικάνοι έστειλαν τους πράκτορές τους (λες και πρώτα δεν είχαν), έχουν τάχα υπογράψει και κάποιες συμφωνίες, -λένε τώρα- με τους επαναστάτες για προμήθεια όπλων, που φυσικά όταν τελειώσει ο πόλεμος θα εξαργυρωθούν στο εκατομυριοπλάσιο και βέβαια "οι σύμμαχοι" στην πρώτη γραμμή παίζουν το ρόλο του σκληρού και δίκαιου κριτή των δικτατόρων και άτεγκτοι υπερασπιστές των "ανθρώπινων δικαιωμάτων"!
Μέσα σ όλο αυτό το χαλασμό κι η Ελλαδίτσα που δεν έχει μία, συμμετέχει πληρώνοντας εκατομύρια ευρώ καθημερινά γιατί έτσι μας λένε, πως έτσι πρέπει σε μια χώρα ...έντιμη, που οι σύμμαχοί της καθημερινά την προστατεύουν από τις όποιες ...επιβουλές!
Κατά τα άλλα η παγκόσμια τάξη εξαπλώνεται και εδραιώνεται με τις ευλογίες των ...Θεών και των ...ανθρώπων!

Re: Αμερική- Αραβικά κρατη, Λιβύη

31 Μαρ 2011, 21:16

Όχι που δεν θα συμμετείχαμε.. Αφού ο Πρωθυπουργός μας είναι πιόνι των Αμερικανών και σε ότι του ζητούν απαντάει με "μάλιστα". Το συγκεκριμένο θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς έχει αντιμετωπιστεί πολύ ελαφρά. Η Ελλαδίτσα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει έχθρα με τις Αραβικές χώρες γιατί είμαστε μια γειτονιά και αυτά που πράττει η ξεπουλημένη κυβέρνησή μας σήμερα, μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ στο μέλλον. Όχι μόνο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ο Καντάφι να προχωρήσει σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον μας πολύ εύκολα αλλά και επειδή χάνουμε πολύ σε θέμα διπλωματίας και μάλιστα τη στιγμή που είχαμε χτίσει άριστες σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά όλα αυτά βέβαια του Παπανδρέου δεν του λένε τίποτα... Σιγά μην διακινδυνεύσει τη θεσούλα που τον περιμένει στον ΟΗΕ για τους Έλληνες...

Re: Αμερική- Αραβικά κρατη, Λιβύη

05 Απρ 2011, 22:51

Εδώ πρωταγωνιστήσαμε στο να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία, που έχουμε κοινά σύνορα και θα κολλήσουμε στη Λιβύη, που περνάμε και θάλασσα;;;
Δημιουργία απάντησης