Είπε το «ναι» ο Sakis για το «X-Factor 2»

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

sakis_50293956bΌπως σας είχε ενημερώσει το tempo.gr από τις αρχές του μήνα, ο Σάκης Ρουβάς είχε αλλάξει στάση όσον αφορά την παρουσία του στο «X-Factor 2» και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η απάντησή τους στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 θα ήταν θετική. Τελικά, η πληροφόρησή μας επιβεβαιώθηκε και ο Έλληνας σταρ είπε το μεγάλο «ναι», έστω και με αρκετές ημέρες καθυστέρηση, δίνοντας τη λύση στο Μαρούσι για τη θέση του παρουσιαστή.

Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλος προβληματισμός στο κανάλι όσο δεν ερχόταν η απάντηση, καθώς δεν έβρισκαν κάποια αξιόλογη εναλλακτική λύση για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που ο Sakis δεν συνέχιζε.

Παρά τα όσα γράφονταν για τη Δέσποινα Βανδή και το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνη, η πραγματικότητα είναι ότι η τραγουδίστρια είχε ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι δεν ενδιαφερόταν. Αρχικά δεν είχε αρνηθεί, ωστόσο στην πορεία αποφάσισε πως δεν θα έπρεπε να ρισκάρει την εικόνα και την καριέρα της για να κάνει τηλεόραση...



Όπως σας είχε ενημερώσει το tempo.gr από τις αρχές του μήνα, ο Σάκης Ρουβάς είχε αλλάξει στάση όσον αφορά την παρουσία του στο «X-Factor 2» και ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η απάντησή τους στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 θα ήταν θετική. Τελικά, η πληροφόρησή μας επιβεβαιώθηκε και ο Έλληνας σταρ είπε το μεγάλο «ναι», έστω και με αρκετές ημέρες καθυστέρηση, δίνοντας τη λύση στο Μαρούσι για τη θέση του παρουσιαστή.
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλος προβληματισμός στο κανάλι όσο δεν ερχόταν η απάντηση, καθώς δεν έβρισκαν κάποια αξιόλογη εναλλακτική λύση για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που ο Sakis δεν συνέχιζε.
Παρά τα όσα γράφονταν για τη Δέσποινα Βανδή και το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνη, η πραγματικότητα είναι ότι η τραγουδίστρια είχε ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι δεν ενδιαφερόταν. Αρχικά δεν είχε αρνηθεί, ωστόσο στην πορεία αποφάσισε πως δεν θα ήταν ότι καλύτερο να ρισκάρει την εικόνα και την καριέρα της για να κάνει τηλεόραση...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.