Χαριτάτος-Καραμέρος: «Δεν ασκήσαμε βέτο για τη Μανωλίδου»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

xaritatos_karameros_660566

Τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε αφού τους ανατέθηκε το πρωινό του ANT1, έβαλαν μέσω συνέντευξής τους στην εφημερίδα «Real News» o Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος. Οι δύο παρουσιαστές διέψευσαν κατηγορηματικά το σενάριο που τους ήθελε να έχουν ασκήσει βέτο για την παρουσία της Ευγενία Μανωλίδου μαζί τους στην εκπομπή και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Βέτο σημαίνει το δικαίωμα να αρνείσαι να επικυρώσεις τις αποφάσεις των εταίρων σου. Εγώ είμαι εργαζόμενος στον ΑΝΤ1 και όχι συνέταιρος. Είμαι 15 χρόνια στον σταθμό και σέβομαι τις αποφάσεις του», είπε ο Γιώργος και αμέσως ο Σπύρος συμπλήρωσε: «Επίσημα δεν τέθηκε καν ως πρόταση!».

Όσο για την άποψή τους για την Ευγενία; «Πρόκειται για μια ικανότατη γυναίκα με λάμψη και ευαισθησίες. Έχει μια σημαντική διαδρομή στη μουσική και ένα λαμπρό μέλλον στην τηλεόραση. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε στο μέλλον!», επισήμανε ο Γιώργος και ακολούθως, ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση η Ράνια Θρασκιά να τους πλαισιώσει, τόνισε: «Η Ράνια είναι φίλη μας και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον».

Για το ύφος της νέας εκπομπής και το τι μπορούμε να περιμένουμε, ο Σπύρος ανέφερε: «Καινοτομία και έκπληξη! Ένα καθημερινό μαγκαζίνο που θα πραγματεύεται με ψυχραιμία και θετική διάθεση την επικαιρότητα, με προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας: των παιδιών, των ανδρών, αλλά κυρίως των γυναικών».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν υπάρχει όρος για την τηλεθέαση, ο Γιώργος ξεκαθάρισε: «Εννοείτε σαν κι αυτά που μπαίνουν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών; Τόσα γκολ - τόσα πριμ. Ποιος είμαι, ο Ντιόγκο; Διάβασα ότι ο Σισέ έχει τέτοιο όρο στο συμβόλαιό του και μέχρι τώρα έχει βάλει μόνο ένα γκολ! Αυτά τα πράγματα αγχώνουν άσκοπα τους επαγγελματίες. Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.