Κοινωφελής Εκμετάλλευση

4.6363636363636 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.64 (22 Ψήφοι)

Κοινωφελής Εκμετάλλευση

Είμαι 1 χρόνο άνεργη, πτυχιούχος άνεργη. Έτσι, θεώρησα ότι η κοινωφελής εργασία μέσω 5μήνων συμβάσεων θα ήταν μια λύση, έστω προσωρινή. Άκουσα τη συμβουλή όλων να κάνω αιτήσεις παντού…και δυστυχώς έκανα. Σαν θείο δώρο ήταν η δουλειά ΥΕ Γενικών Καθηκόντων στο Δήμο Δ. Όλοι μου έλεγαν θα είναι μια χαρά τυπικές είναι οι θέσεις.

4.30 π.μ. χτυπάει το ξυπνητήρι
5.00 π.μ. φεύγω από το σπίτι
5.20 π.μ. επιβιβάζομαι στο συρμό του ΗΣΑΠ
06.00 π.μ. είμαι στο σταθμό Κ του ΗΣΑΠ για μετεπιβίβαση
06.05 π.μ. περιμένω το λεωφορείο
06.40 π.μ. επιβιβάζομαι στο λεωφορείο
07.10 π.μ. βρίσκομαι στο αμαξοστάσιο του Δήμου
08.10 π.μ. με ενημερώνουν ότι ο Δ θα με πάει να βρω τους υπόλοιπους
08.11 π.μ. ο Δ (μόνιμο προσωπικό του Δήμου) με ενημερώνει ότι με την τσουγκράνα θα μαζεύω τα κομμένα χόρτα παραπλεύρως των δρόμων του Δήμου
12.01 μ.μ. αποχωρώ-παραιτούμαι

Μα θα μου πείτε η δουλειά δεν είναι η ντροπή. Συμφωνώ! Ότι τι περίμενα από τη θέση ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Συμφωνώ απόλυτα!

Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά υπάρχουν και όρια και μια λέξη που έχουμε απεμπολήσει… ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Δεν με ενόχλησε ούτε η απόσταση, ούτε τόσο τα χορταράκια…ας πούμε ότι καθάριζα τον κήπο μου! Με ενόχλησε η απαράδεκτη συμπεριφορά της απαράδεκτης τύπισσας που είναι υπεύθυνη και απαξίωσε να ενημερώσει ποια θα είναι τα καθήκοντα μου και με ειρωνικό ύφος μου έδειξε το όχημα του Δήμου προς επιβίβαση. Με ενόχλησε η απαράδεκτη συμπεριφορά των κατά τ’ άλλα συναδέλφων μου που επειδή τους δόθηκε το χορτοκοπτικό θεώρησαν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να κόβουν και δεύτερη φορά τα χόρτα στα σημεία που ήδη είχα καθαρίσει.

Για άλλη μια φορά πάνε να κλείσουν τρύπες εκμεταλλευόμενοι την απελπισία του κάθε άνεργου. Θέλουν να δείξουν ότι μειώνεται η ανεργία και δημιουργούνται θέσεις εργασίας, ότι το δημόσιο δεν διογκώνεται, αλλά αντιθέτως συρρικνώνεται, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ανέργων παραχωρείται στους Δήμους, τους οποίους εκμεταλλεύεται …προς 625 ευρώ το κεφάλι. Και όλα αυτά με λεφτά από το ΕΣΠΑ.

Και το φαγοπότι συνεχίζεται….

Πηγή: clickergasia.blogspot.gr

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Έτσι είναι και χειρότερα θα γίνετε

problogger.gr
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.