Ο κωλοτούμπας Λέτο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

leto_529345b.jpgΠριν λίγο καιρό ο Σεμπάστιαν Λέτο δήλωνε ότι του είχε μεν γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο και πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα μόνο αν έμενε στον Ολυμπιακό.

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα για μένα πλην του Ολυμπιακού. Πέρασα μια εξαιρετική χρόνια, κέρδισα τα πάντα, δέθηκα με το σύλλογο και τους οπαδούς μας. Δεν θα μπορούσα να το κάνω πότε αυτό. Είναι σαν να φεύγεις από την Μπόκα και να πηγαίνεις στην Ρίβερ», είχε πει, μεταξύ άλλων, τότε ο Λέτο.

Βέβαια, επειδή το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι όπως ήταν σε παλαιότερες εποχές, τότε που οι παίκτες αγωνίζονταν μόνο για τη φανέλα και για ένα κομμάτι ψωμί, ο Αργεντινός άσος είδε ότι «χλομιάζει» η παραμονή του στο λιμάνι και έσπευσε αμέσως να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να τα «τσεπώσει» και από εκεί. Μάλιστα, τώρα τα… γυρνάει και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

«Πιστεύω ότι οι πιθανότητες να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν είναι περισσότερες από 90%. Περίμενα κίνηση από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέθεσαν προσφορά για να αγοράσουν τα δικαιώματά μου. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό αλλά από τη στιγμή που δεν ήθελαν να με διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου», τόνισε ο Λέτο.

Σε εποχές στυγνού επαγγελματισμού και μάλιστα όταν μιλάμε για ξένους ποδοσφαιριστές, που στην πλειοψηφία τους σκέφτονται μόνο τα φράγκα, δεν κατηγορώ κανέναν που ενεργεί βάσει συμφερόντων του.  Σε αυτό είμαι ξεκάθαρος! Πολύ καλά κάνει λοιπόν ο Λέτο και ο κάθε Λέτο, που επιλέγει να πάει σε μια ομάδα η οποία τον θέλει και τον πληρώνει καλά. Όμως, θα τον κατηγορήσω -και νομίζω δικαιολογημένα- για τις… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλώσεις του! Αν δεν τις έκανε καθόλου, δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά είναι απαράδεκτο να βγαίνεις και να κοροϊδεύεις τον κόσμο λέγοντας πράγματα που δεν πιστεύεις και μετά να τα αναιρείς τόσο εύκολα όσο τα είχες πει…

Δεν είναι η πρώτη φορά που τηρείται τέτοια στάση από ποδοσφαιριστή και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ούτε η τελευταία, διότι πολύ απλά σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο η μπάλα πλέον είναι μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση και τίποτα παραπάνω. Πότε όμως θα σταματήσει ο κόσμος να τρώει το παραμύθι; Και πότε θα σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να αποθεώνει εκείνους που υποτιμούν τη νοημοσύνη του;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.