Κοίτα τι κάνει ο κόσμος για λίγη διαφήμιση!..

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_244654534bΧαμός έγινε πάλι με την ελληνική σημαία, που αυτή τη φορά χρησιμοποίησε στο  τρέιλερ του «The Next Top Model» η Βίκυ Καγιά, για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κερδίσει λίγη διαφήμιση παραπάνω.

Η γαλανόλευκη έχει μετατραπεί σε... βραδινό συνολάκι της παρουσιάστριας, το οποίο ξεσκίζει η υποτιθέμενη αντικαταστάτριά της στο χώρο του μόντελιγκ, δημιουργώντας θύελλα αντιδράσεων. Και βέβαια, ο ΑΝΤ1 πέτυχε μια χαρά το στόχο του διότι αυτό ήθελε να καταφέρει. Να δημιουργηθεί λίγος ντόρος για να ενισχυθεί η προσπάθεια της Καγιά και να μην πατώσει πάλι, όπως έγινε στον «Πρωινό Καφέ».

Διότι, φίλοι μου, αν και αυτή τη φορά αποτύχει, τότε θα είναι πολύ σκούρα τα πράγματα τόσο για εκείνη, όσο και για το κανάλι, που θα χάσει σε νούμερα και συν τοις άλλοις θα αποδειχθεί ότι έκανε λάθος που επένδυσε πάνω της. Τα σκέφτηκαν όλα αυτά στο Μαρούσι και επειδή είδαν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε πτώση τελευταία και δεν ασχολείται κανείς μαζί της, θεώρησαν σωστό να της δώσουν μια ώθηση για να τρέξει ο κόσμος να παρακολουθήσει το νέο πολυδιαφημισμένο ριάλιτι.

Είναι γνωστά πλέον αυτά τα τεχνάσματα και δυστυχώς, όσο επαναλαμβάνονται, αρχίζουν και γελοιοποιούν την κατάσταση και περισσότερο τους εμπνευστές τους. Δεν έχουν καταλάβει δηλαδή εκεί στον ΑΝΤ1 ότι ο πολύς κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο; Τι να πει κανείς...

Δείτε το τρέιλερ (χαρείτε, διαφημίζουμε κι εμείς λίγο):

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.