Έχει δίκιο ο Γκώνιας για τον «τελικό» του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gkwnias_83944vb

Έλεγε ο Γκώνιας στη ΝΕΤ πριν από λίγο ότι αν θέλει ο Ολυμπιακός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να πάει για νίκη κόντρα στην Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική και όχι για ισοπαλία. Κατά την άποψή μου έχει απόλυτο δίκιο διότι, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, όταν πας να παίξεις για την ισοπαλία, τις περισσότερες φορές χάνεις.

Και επειδή παρατήρησα φοβερά ενθουσιώδεις πρωτοσέλιδους τίτλους στις αθλητικές εφημερίδες ότι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε, εγώ οφείλω να προειδοποιήσω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα για την ελληνική ομάδα με τους Άγγλους. Μπορεί να έχουν περάσει στους «16» και να μην έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ματς ή να θέλουν να ξεκουράσουν παίκτες, αλλά μη νομίζετε ότι θα έρθουν για βόλτα στη χώρα μας. Θα το χτυπήσουν κανονικά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Όσο για τα περί αναπληρωματικών που ακούω από τους περισσότερους, μην τρελαίνεστε. Αυτοί οι αναπληρωματικοί δεν είναι τίποτα τυχαίοι και στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάναμε τούμπες εδώ στο... Ελλάντα αν έρχονταν να παίξουν στις ομάδες μας. Οπότε καλύτερα να μην πετάνε κάποιοι στα σύννεφα γιατί δε θέλει και πολύ να έχουμε κλάματα στο τέλος. Και πραγματικά θα είναι πολύ μεγάλο κρίμα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.