Στείλε το άρθρο σου

4.3333333333333 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.33 (12 Ψήφοι)

Στείλε το άρθρο σου

Θέλεις να γράψεις την άποψή σου για κάποιο θέμα της επικαιρότητας;
Έχεις να καταγγείλεις οτιδήποτε και δεν βρίσκεις πού να το κάνεις;
Ψάχνεις τρόπο να εκφραστείς ελεύθερα για κάτι που σε πνίγει;
Μήπως απλώς αναζητείς έναν δημόσιο χώρο για να αναπτύξεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ό,τι κι αν θέλεις να πεις, το tempo.gr σου δίνει το βήμα!

Η διαδικασία είναι απλούστατη: Συντάσσεις το κείμενό σου και το στέλνεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Λογοκρισία δεν υπάρχει από την πλευρά μας όσον αφορά καμία άποψη, ωστόσο αν θέλεις να δεις το άρθρο σου δημοσιευμένο, θα πρέπει αυτό να πληροί τις εξής βασικές προϋποθέσεις:

- Να είναι πρωτότυπο κείμενο, που έχει γραφτεί αποκλειστικά για το tempo.gr, δηλαδή να μην είναι προϊόν αντιγραφής και να μην έχει δημοσιευθεί σε κανένα άλλο μέσο προηγουμένως.

- Να μην έχει σοβαρά συντακτικά λάθη, να μην είναι γραμμένο με κεφαλαία ή greeklish και να είναι τονισμένο.

- Η διατύπωση να βρίσκεται πάντοτε σε κόσμια πλαίσια και να μην περιέχονται εντός του κειμένου σχόλια συκοφαντικά, προσβλητικά, υβριστικά, κλπ.

- Να μην περιέχει διαφημιστικό περιεχόμενο και συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, με σκοπό τη διαφήμιση εταιρειών και προσώπων.

- Με δεδομένο ότι όλα τα δημοσιευμένα άρθρα φέρουν την υπογραφή του συντάκτη, θα πρέπει το κείμενο να συνοδεύεται από το πλήρες ονοματεπώνυμό σου, την ιδιότητά σου, την περιοχή σου και ό,τι άλλο επιθυμείς.

Κατά τα άλλα, το tempo.gr πρέπει να διασφαλίσει ότι ο συντάκτης οποιουδήποτε κειμένου αποτελεί υπαρκτό πρόσωπο και πως είναι εκείνος που δηλώνει. Δεν δημοσιεύονται άρθρα αγνώστου προελεύσεως, τα οποία μπορεί να έχουν ως στόχο τους να πλήξουν οποιοδήποτε πρόσωπο ή να έχουν διάφορες κρυφές σκοπιμότητες. Ακόμα κι αν ζητήσει να δημοσιευθεί άρθρο χωρίς το πλήρες όνομά σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να θέσεις τα στοιχεία σου στη διάθεση των διαχειριστών.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι κρίσιμο επίσης να αποστείλεις e-mail και τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία σου (δεν δημοσιεύονται). Πέρα από τη διαδικασία ταυτοποίησης, τα στοιχεία επικοινωνίας απαιτούνται για την περίπτωση που χρειαστεί οποιαδήποτε διευκρίνιση. Για παράδειγμα, στην περίπτωση μιας καταγγελίας είναι πιθανό να υπάρξει ανάγκη για περισσότερες πληροφορίες.

Να σημειωθεί ότι, πέρα από το κείμενό σου, έχεις τη δυνατότητα να μας στείλεις φωτογραφίες, βίντεο ή οποιοδήποτε έγγραφο θέλεις να δημοσιευθεί μαζί του.

Please publish modules in offcanvas position.