Το πρωτάθλημα αρχίζει..!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Το πρωτάθλημα αρχίζει..!

Το καλοκαιράκι μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά το θετικό είναι ότι το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ξεκινάει σε πέντε ημέρες και μάλιστα με το ντέρμπι των «αιωνίων». Σαφέστατα, είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες των τελευταίων χρόνων και όχι μόνο διότι βρίσκονται αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά ακόμη περισσότερο γιατί άπαντες περιμένουν να δουν τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Αυτή είναι και η τρέλα του ποδοσφαιρόφιλου, άλλωστε, κακά τα ψέματα!

Πάντως, ομολογώ ότι από πλευράς Ολυμπιακού με εξέπληξε ευχάριστα ο Λούα Λούα στο χθεσινό ματς με τη Λεβάντε. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν από αυτούς που χλεύασαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όταν έμαθα ότι έρχεται στο λιμάνι, αλλά τελικά με ανάγκασε να… καταπιώ τη γλώσσα μου! Έτσι είναι, όμως, συνήθως τα καλά έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις, αυτό είναι γνωστό!

Όπως και να ‘χει, πάντως, για ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε ένα-δυο μήνες και ειδικά για τον Ολυμπιακό που έχει πραγματοποιήσει ούτε λίγο-ούτε πολύ έντεκα μεταγραφές! Πάνω απ’ όλα υπομονή, λοιπόν, ούτως ώστε να περάσει το στάδιο της προσαρμογής και μετά θα μπορέσουμε να κάνουμε με περισσότερη σιγουριά τις κρίσεις μας…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.