Χρειάζεται αντι-Ρίμπο ο Ολυμπιακός

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Χρειάζεται αντι-Ρίμπο ο Ολυμπιακός

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας ομάδας που δημιουργείται κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους. Χθες, σε φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα (1-2) και έδειξαν κάκιστο πρόσωπο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λέπτου.

Ασφαλή συμπεράσματα φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε, καθώς τέτοιου είδους ματς προσφέρονται μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσει τις δοκιμές του ο… Σερ Τάκης. Παρ’ όλα αυτά, φάνηκε ξεκάθαρα, κατά την άποψή μου, η έλλειψη ενός παίκτη ηγέτη, που θα παίζει το ρόλο που είχε αναλάβει τα τελευταία χρόνια ο Ριβάλντο. Δηλαδή, να μοιράζει μπαλιές στους επιθετικούς, να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του στα δύσκολα και, για να μην μακρηγορώ, να βγάζει τα… κάστανα από τη φωτιά όταν οι άλλοι δεν μπορούν!

Πιστεύω, λοιπόν, ότι, πέρα από τον 35χρονο Τζόλε, ποδοσφαιριστή τέτοιων δυνατοτήτων ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει στην παρούσα φάση. Έτσι, λοιπόν, νομίζω ότι είναι επιβεβλημένη μια τέτοιου είδους μεταγραφική κίνηση, ούτως ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα το χειμώνα και χαθούν τσάμπα βαθμοί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για Ευρώπη δεν κάνω λόγο προς το παρόν διότι θέλω να περιμένω πρώτα να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να σχηματίσω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητές της.

Τώρα, όσον αφορά τους καινούριους παίκτες, από αυτά που έχω δει στα μέχρι σήμερα φιλικά, πιστεύω ότι ο Μπράβο ήταν τελικά εξαιρετική επιλογή από τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα, ενώ ομολογώ ότι μου αρέσει πάρα πολύ και ο Γκαλέτι. Ο τελευταίος μου έκανε εντύπωση για την πολύ καλή μακρινή του πάσα και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τη νέα χρονιά και θα κάνει τη διαφορά στη δεξιά πτέρυγα.

Από τους υπόλοιπους, πολύ καλά στοιχεία δείχνει ο Νούνιες, ο οποίος μέρα με τη μέρα εμφανίζεται καλύτερος και πιστεύω ότι θα πάει καλά στη συνέχεια. Βέβαια, δεν ξέρω αν είναι ο επιθετικός που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός, αλλά, όπως και να ‘χει, κάθε καλός ποδοσφαιριστής είναι ευπρόσδεκτος στο… φτωχό πρωταθληματάκι μας.

Από κει και πέρα, θα περιμένω να δω Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, για τους οποίους δεν έχω σχηματίσει άποψη μέχρι στιγμής. Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στην Ελλάδα με πολύ καλές συστάσεις και είναι γεγονός ότι στη χώρα του τον έχουν σαν… Θεό! Όμως, όπως είναι γνωστό, εδώ είναι Ελλάδα και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ο Κοβάσεβιτς είναι άλλο ένα ερωτηματικό, που ξεκινάει από εδώ και φτάνει μέχρι τη… Σερβία. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι! Για την αξία του, πάντως, ούτε λόγος... Είναι (ήταν;) παικταράς!

Υ.Γ.1: Μακάρι να καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον Ντελγκάδο. Θα είναι τεράστια επιτυχία και θα βοηθήσει πάρα πολύ. Εκτός αυτού, νομίζω ότι από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι ο μόνος που μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Καστίγιο. Δεν ξέρω μάλιστα μήπως είναι και καλύτερος από τον Μεξικανό άσο!!

Υ.Γ.2: Αν ο Κυριάκος πάει στον Ολυμπιακό, τότε θα αποτελέσει τον παίκτη που θα… φάει το ξύλο στην πρώτη «στραβή». Εγώ στη θέση του δεν θα το διακινδύνευα, πάντως!

Υ.Γ.3: Όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο, θυμάμαι μια ζωή ο Ολυμπιακός να έχει πρόβλημα με την άμυνα. Έφυγε και ο Ανατολάκης, αλλά το πράγμα το βλέπω χειρότερο από πριν…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.