Μύθοι και αλήθειες για τον αριθμό ερωτικών συντρόφων

2.6 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.60 (5 Ψήφοι)

Μύθοι και αλήθειες για τον αριθμό ερωτικών συντρόφων

Η εποχή μας εξελίσσεται συνεχώς σε όλους τους τομείς, μα κάποια πράγματα θα μείνουν ως είχαν. Ανάμεσα σε αυτά είναι η παγιωμένη άποψη που θέλει μια γυναίκα να είναι πιο πίσω από τον άντρα αναφορικά με τις σεξουαλικές της εμπειρίες και τον αριθμό κυρίως των ερωτικών συντρόφων που πέρασαν από τη ζωή της. Δεν υπάρχει πια η προσδοκία να είναι παρθένα όπως παλιότερα, αν και δεν θα χάλαγε κανέναν άντρα -το αντίθετο μάλιστα- αλλά σίγουρα οι άντρες τη θέλουν όσο το δυνατό «αγνότερη» ή ανέγγιχτη... για να μην χρησιμοποιήσω τον απαράδεκτο όρο που λένε πολλοί: χρησιμοποιημένη!

Από την άλλη πλευρά, εξίσου κλασική νοοτροπία είναι αυτή που θέλει τον άντρα περπατημένο, έμπειρο πολύ κι αυτό σχετίζεται άμεσα με το ποσοστό του ανδρισμού του υποτίθεται. Με όσες περισσότερες γυναίκες έχει πάει τόσο πιο πολύ μπορεί να καυχηθεί ή να νομίζει πως ανεβαίνει το γόητρό του και είναι γνήσιο και αδιαμφισβήτητο αρσενικό.

Αυτά τα κλισέ λοιπόν, έχουν μπλέξει στα γρανάζια τους και τα δυο φύλλα με αποτέλεσμα και οι μεν και οι δε να μην λένε την ακριβή αλήθεια από φόβο ή ντροπή. Οι μεν γυναίκες ποτέ δεν θα απαντήσουν ειλικρινά σε όποιον σύντροφο τις ρωτήσει αναφορικά με τον αριθμό των εραστών τους γιατί θίγεται αυτόματα η ηθική τους. Οι δε άντρες θα πράξουν ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα αυτοί όχι μόνο στη σύντροφό τους αλλά κυρίως στους φίλους τους. Είναι σαν να έχει κηρυχτεί κάποιος άτυπος ανταγωνισμός μεταξύ των αντρών πάνω σε αυτό το θέμα. Σαν λιοντάρια στη φύση που αυτό θα καθορίσει σε ποιον ανήκει η αγέλη.

Το συμπέρασμα είναι πως αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται ξεπερασμένα διότι είναι άνευ σημασίας. Κυρίως δεν καθορίζουν ούτε ηθικές μήτε και ανδρισμό. Μοιάζουν με κόμπλεξ και αφού όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί όλο αυτό, είναι σαν να συναινούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Κι όποιος θαρρεί ότι δε θα άντεχε την αλήθεια από τον ή την σύντροφό του, το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να μην κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Θα έπρεπε κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να επικεντρώνεται στο εκάστοτε ερωτικό του ταίρι και να ενδιαφέρεται για το πως μπορούν οι δυο τους να περνούν καλά σε αυτόν τον τομέα. Εννοείται όμως λειτουργώντας ελεύθερα και χωρίς προσποίηση περί... γνώσεων από φόβο παρεξηγήσεως.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.