Δεν θέλω να καπνίσω!

4.6923076923077 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.69 (13 Ψήφοι)

Δεν θέλω να καπνίσω!

Μη φέρνεις το τσιγάρο στο μέρος μου. Σέβομαι τη δική σου επιθυμία, όμως τη χάρη αυτή δεν πρόκειται να σου την κάνω.

Δε θέλω να καπνίσω διότι θέλω να αναπνέω αβίαστα και ελεύθερα. Επειδή επιθυμώ να είμαι ελεύθερη και όχι αλωμένη σε ένα μισοτελειωμένο πακέτο. Δε θέλω η διάθεσή μου να εξαρτάται από αυτό. Ελευθερία σημαίνει πάνω από όλα απαλλαγή από κάθε νοσηρή εξάρτηση.

Δε θέλω να καπνίσω διότι θέλω κάθε μου πρόβλημα να λύνεται με σωστή σκέψη και λογικές αποφάσεις, όχι με κάποια ψευδαίσθηση απαλλαγής και χαλάρωσης. 

Προτιμώ να ξεσπάσω κλαίγοντας, σπάζοντας κάποια γυαλικά ίσως, βγαίνοντας για τρέξιμο ή παρακολουθώντας μία ωραία ταινία. Κανένα πρόβλημα δε λύθηκε ποτέ από το τσιγάρο, απολύτως κανένα.

Δεν καπνίζω διότι δεν θέλω μέσα σε μία κοινωνία αρκετά βρώμικη, γεμάτη δηλητήριο και μόλυνση, να επιβαρύνω την υγεία μου ακόμα περισσότερο.

Αφού δε βάζω το κεφάλι μου πίσω από ένα αυτοκίνητο για να αναπνέω εσκεμμένα το καυσαέριο, τότε για ποιο λόγο να καπνίσω και να γεμίσω τα πνευμόνια μου με τόσες δηλητηριώδεις ουσίες;

Θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση: τι θα έλεγες να μην άναβες ποτέ αυτό το τελευταίο τσιγάρο;

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.