Το άγνωστο φλερτ

4.0909090909091 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.09 (11 Ψήφοι)

Το άγνωστο φλερτ

Συνήθως, υπάρχουν άνθρωποι που διαλέγουν την κατεύθυνση των απότομων πραγμάτων. Ίσως επειδή ελκύονται, αλλάζουν διάθεση και δημιουργούν κίνητρο στη ζωή τους. Άλλωστε πρέπει να υπάρχει μια προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Κάπως έτσι είναι και το άγνωστο φλερτ. Πόσοι από εμάς, στη συντριπτική μας πλειοψηφία, δεν έχουμε σκεφτεί να φλερτάρουμε ένα πρόσωπο αγνώστου καταστάσεως στη ζωή μας;

Κάποιοι από εμάς, έχουμε νιώσει ότι το πρόσωπο το οποίο παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ίσως το έχουμε ξανασυναντήσει σε μια προηγούμενη ζωή. Κάτι μας θυμίζει. Μια αναπαράσταση του Déjà vu. Μας κοιτάει και το κοιτάμε, σε ένα Μετρό, σε ένα λεωφορείο, σε μια πλατεία, σε μια μεγάλη ανοιχτή κοινωνία μεγαλούπολης. Αυτή είναι η ουσία του άγνωστου φλερτ. Μεταξύ ανωνυμότητας και αγνώστου περιεχομένου, να κοιτάς έντονα έναν άνθρωπο που ήρθε λίγο απότομα, ξαφνικά, και άλλαξε κάτι μέσα σου.

Η ψευδαίσθηση της φαντασίας όπως πηγάζει για ορισμένα δευτερόλεπτα, λεπτά και ώρες. Πρέπει από πλευρά σου ή από την απέναντι πλευρά να έρθει η κίνηση. Χτυπάει η καρδιά σου στους ρυθμούς του προσώπου που χαίρεσαι να βλέπεις, να καρφώνεστε και να παίζετε τη γλώσσα των ματιών.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα έχουν δείξει ότι το ευτυχισμένο τέλος συμβαίνει μόνο στα παραμύθια. Κανείς δεν πραγματοποιεί την κίνησή του. Ο λόγος; Διστάζουν τα μάτια στο επόμενο βήμα. Αναρριχιόνται μεταξύ τους. Σπάνιες περιπτώσεις, να έχουν καταλήξει στο επόμενο βήμα, όπου η σχέση και επικοινωνία γίνονται «ένα», προχωρώντας στη μελλοντική τους θέση.

Και κάπως έτσι δημιουργούνται τα «απωθημένα».

Σημείωση: Το tempo.gr δημοσιεύει όλα τα κείμενα των αναγνωστών που βρίσκονται στο πνεύμα της ιστοσελίδας, χωρίς καμιά λογοκρισία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κι εσείς να δημοσιευθεί κάποιο άρθρο σας, μπορείτε το αποστείλετε, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.