Κάνε τον κόσμο μου ομορφότερο!

4.8461538461538 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.85 (13 Ψήφοι)

Κάνε τον κόσμο μου ομορφότερο!

Δε με ενδιαφέρει αν η μύτη σου είναι τέλεια. Δε με ενδιαφέρει αν έχεις περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Δε με ενδιαφέρει αν έχεις τα τέλεια ζυγωματικά, τα πιο όμορφα μάτια ή το ωραιότερο κορμί.

Δε με ενδιαφέρει αν είσαι όμορφη ή όμορφος με τα πρότυπα του σήμερα. Δε δίνω δεκάρα για το αν έχεις «ρίξει» επάνω στο δέρμα και το πρόσωπό σου τόνους μακιγιάζ. Δε θέλω να είσαι το ομορφότερο πλάσμα στον κόσμο, δε θέλω να μοιάζεις με κανέναν άλλο.

Θέλω να έχεις καθαρή ψύχη, να είναι όμορφο το μέσα σου. Αυτό θέλω. Να μπορείς να κάνεις τον κόσμο, τον δικό μου κόσμο ομορφότερο. Να αισθανθώ κοντά σου την αλήθεια όταν τριγύρω μου υπάρχει μόνο το ψέμα.

Κάνε τον κόσμο μου ομορφότερο, μόνο αυτό θέλω. Να αγγίξεις την ψυχή μου, να μου δίνεις το χαμόγελο και την αγνή αγάπη της καρδιάς σου.

Δε θέλω να είσαι ο τέλειος για τους άλλους. Γίνε όμορφος για εμένα. Όχι όμορφος για τα περιοδικά, την τηλεόραση, τους άλλους, την κοινωνία. Γίνε για εμένα, γίνε αυτό που είσαι πραγματικά…

Δε δίνω δεκάρα για την ομορφιά που ζητούν πολλοί. Θέλω την ομορφιά της ψυχής σου…

Μαρία Σκαμπαρδώνη

Είμαι Δημοσιογράφος. Εκτός από το tempo.gr, αρθρογραφώ σε πολλά περιοδικά και blogs, όπως είναι ο Κλόουν, το e-Psychology και ο Λόγιος Ερμής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.