Οι βροχεροί άνθρωποι

2.7272727272727 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.73 (33 Ψήφοι)

vroxeros_anthropos_7302433.jpg

Έχεις βρεθεί στην εξοχή πριν αρχίσει να βρέχει;

Έχεις μυρίσει το χώμα όταν τα σύννεφα έχουν μαζευτεί και ετοιμάζονται να ανοίξουν;

Έχεις γευτεί ποτέ βρόχινο νερό;

Η βροχή αρέσει στους λιγοστούς ρομαντικούς και στους μελαγχολικούς.

Σε αυτούς που κανένας δεν ξέρει για την μελαγχολία τους, και κανένας δεν θα μάθει το μέσα τους.

Είναι οι άνθρωποι που βρέχονται και ζωντανεύουν, είναι οι άνθρωποι που όταν βρέχει θέλουν να βγουν στο δρόμο, να βραχούν, να τη νιώσουν, να αισθανθούν στα χείλη τους τις σταγόνες, να ξεδιψάσουν.

Οι βροχεροί άνθρωποι δεν φοβούνται τη ζωή, δεν φοβούνται τις αποτυχίες. Τις ευθύνες ξεπλένουν με τη βροχή τους και καθετί που βαραίνει την καρδιά τους!

Οι βροχεροί άνθρωποι αγαπάνε δυνατά, με πάθος και ένταση, όταν βρέχει όμως θα χαλαρώσουν και θα σε απογειώσουν στο ρομαντικό τους ταξίδι.

Τους βγαίνει ο απίστευτος ρομαντισμός τους, που θα σε κάνουν να νιώσεις έστω και ένα βροχερό βράδυ βασιλιάς η βασίλισσα.

Λατρεύουν τον ήχο της βροχής, αυτόν που πέφτει ρυθμικά στον τσίγκο και τικ τακ, περνάει κάθε φάση της ζωής τους, παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Για αυτό ψυχή μου, μη φοβάσαι τη βροχή. Δε σε λιώνει, σε ανθίζει. Να φοβάσαι τους λαμπερούς, ζεστούς ήλιους, αυτοί είναι που σε καίνε…

Ειρήνη Πυλαρινού

Ονομάζομαι Ειρήνη Πυλαρινού και κατάγομαι από την Αθήνα. Ασχολούμαι με την αρθρογραφία και την πυρογραφια. Είμαι απόφοιτη της Νοσηλευτικής Σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μου αρέσει η πεζοπορία και τα extreme sports. Εύχομαι τα άρθρα μου να σας αρέσουν και να σας βοηθήσουν για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.