Αφέθηκα στον κόσμο των συναισθημάτων μου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (18 Ψήφοι)

Αφέθηκα στον κόσμο των συναισθημάτων μου

Αφέσου μου είπε μια φίλη, αφέσου σε όλα τα συναισθήματά σου και ζήσε με αυτά. Αυτά σε ξεχωρίζουν από ένα κουφάρι. Και αφέθηκα...

Και γνώρισα εσένα! 

Και ξεκίνησε κάτι όμορφο!

Μαζί σου μεγάλωσα κι έζησα τα ομορφότερά μου χρόνια και κάποιες στιγμές πόνεσα αρκετά. Έζησα γιατί βίωσα στο έπακρο όλο το φάσμα και είδα όλα τα χρώματα  των συναισθημάτων μου. Και είμαι τυχερή γιατί ακόμα τα βιώνω που είμαι στο πλάι σου.

Μεγάλωσες όμως κι εσύ μαζί μου και ο ένας δίδαξε στον άλλον χωρίς να μιλάμε πολύ. Ζήσαμε και ζούμε μέσα στη «σιωπή μας». Είμαστε «παρών» και «απών» κι έτσι αγαπιόμαστε και λατρευόμαστε ακόμα πιο πολύ. 

Χωρίς να με συμβουλεύεις με λόγια, χωρίς να με καθοδηγείς, μου δείχνεις τον δρόμο μου. Χωρίς να με κατακρίνεις αγαπάς τα πάντα μου, χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα μου παρέχεις τα πάντα, χωρίς να το επιδιώκεις με έχεις κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και πάντα επιζητάς το αληθινό μου χαμόγελο. Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, σε αγαπάω κι εγώ.

Συγνώμη που μερικές φορές αμφέβαλλα για σένα, για μένα, για εμάς. Το έκανα από αγάπη και από φόβο μη σε χάσω, μη χαθώ, μη χαθούμε. Συγνώμη που τα ξεσπάσματά μου τα πληρώνεις εσύ, αλλά είσαι ο τοίχος μου, ο βράχος μου, η κολώνα μου, το στήριγμά μου και αντέχεις όπως κι εγώ.

Είμαστε ένα μαζί από ΕΠΙΛΟΓΗ! Είμαστε οι επιλογές μας και γι’ αυτό σε αγαπάω πιο πολύ από καθετί. 

Είσαι αδερφός, είσαι φίλος, είσαι εραστής, είσαι ο άντρας μου και ο σύντροφός μου. 

Τα αισθήματα μάς κάνουν ανθρώπους και μας ξεχωρίζουν. Εκφράστε τα σε όποιον και όποια επιθυμείτε με όποιον τρόπο μπορείτε. ΑΦΕΘΕΙΤΕ κι εσείς στον κόσμο των συναισθημάτων σας, αφήστε τα να σας παρασύρουν, να σας μεθύσουν και να σας ταξιδέψουν σε όμορφα τοπία που δεν είχατε ποτέ σας ονειρευτεί. 

Βιώστε τον κόσμο των δικών σας συναισθημάτων. Πονέστε, κλάψτε, ερωτευτείτε, απογοητευτείτε, αγωνιστείτε, λατρέψτε. Είμαστε άνθρωποι, όχι κουφάρια... και είναι ΩΡΑΙΟ... 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.