Προσφέροντας αληθινή αγάπη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (14 Ψήφοι)

Προσφέροντας αληθινή αγάπη

Η αγάπη είναι αληθινή όταν ο καθένας συνειδητοποιεί το νόημά της. Γιατί με τα λόγια όλοι μπορούμε να πούμε ότι αγαπάμε αλλά όταν έρθει η στιγμή να το αποδείξουμε, στεκόμαστε βουβοί και ανίκανοι να προσφέρουμε. Γιατί η αγάπη ξεχωρίζει αν είναι πραγματική από τις πράξεις.

Πολλές φορές η ευαισθησία στα λόγια είναι έκδηλη και ο άνθρωπος είναι καλοπροαίρετος και ευγενικός αλλά όταν φτάσει στην ουσία μπορεί να αθετήσει τα λόγια του και να τα ξεχάσει σαν μη έχει συμβεί τίποτε.

Η αληθινή αγάπη ενδυναμώνει την ψυχή και το συμφέρον καταστρατηγείται. Νομίζω ότι η προσφορά της αγάπης είναι το μεγαλύτερο δώρο που απολαμβάνουμε.

Όλοι πιστεύω να αισθανόμαστε χαρά όταν κάνουμε έναν άνθρωπο να χαμογελάει, όταν του απαλύνουμε τον πόνο, όταν τον βοηθάμε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει και γενικά όταν μπορούμε να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας για τους συνανθρώπους μας, που θα το εκτιμήσουν και οι οποίοι το αξίζουν.

Η χαρά της προσφοράς είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που επιστρέφει σε εμάς. Είναι η ανταμοιβή μας. Η ακεραιότητα στον χαρακτήρα μας βοηθάει στο να χαρίζουμε την αγάπη μας με πράξεις όταν πρέπει και όχι να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης.

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μια αγωγή από την οικογένεια και κυρίως από το σχολείο ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν ένα χαρακτήρα με τον οποίο να μπορούν να ξεχωρίζουν ποιο είναι δίκαιο και να μην αποδέχονται τις αρνητικές επιρροές από το περιβάλλον τους.

Σοφία Κανδηλάπτου Γρηγοριάδου

Η Σοφία Κανδηλάπτου Γρηγοριάδου γεννήθηκε στην Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Μικρό Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ηλεκτρολόγων υπομηχανικών. Εργάστηκε στις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΤΕ στην Κοζάνη για 25 χρόνια. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.