Βάνα Μπάρμπα: «Έκανα ενέσεις ινσουλίνης για να επιβιώσω...»

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (1 Ψήφος)

vana_mparmpa_4332b.jpgΝα ανοίξει μια καινούρια σελίδα στη ζωή της είναι έτοιμη η Βάνα Μπάρμπα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News. «Η ζωή κάνει κύκλους και τώρα ανοίγει ένας νέος», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ακολούθως έκανε λόγο για τους άνδρες που πλήγωσε, για το διαβήτη που είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσει τα 110 κιλά, αλλά και για το νέο έρωτα που ζει στο πλευρό του Νίκου Τσικλακίδη.

«Με τους εραστές μου ήμουν κακό παιδί. Ίσως επειδή φοβόμουν το γάμο, εγκατέλειπα τους άνδρες τη στιγμή που εκείνοι πίστευαν ότι ήμουν η γυναίκα της ζωής τους», τόνισε, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα:

«Η ζωή μού έχει παίξει πολλά παιχνίδια, ήμουν ψηλά και ξαφνικά τα έχασα όλα εν μία νυκτί. Ξαφνικά ο πατέρας μου βρίσκεται στη φυλακή, ξαφνικά γεννώ και βλέπω ότι δεν έχω έναν πατέρα για το παιδί μου, ξαφνικά παθαίνω διαβήτη και φτάνω τα 110 κιλά! Δεν μου χαρίστηκε τίποτα». Μάλιστα, για την περίοδο που είχε πάρει πολλά κιλά, ανέφερε: «Έκανα ενέσεις ινσουλίνης για να επιβιώσω και κλείστηκα σ' ένα κλουβί».

Ερωτηθείς για τον σύντροφό της Νίκο Τσικλακίδη, επισήμανε: «Νομίζω πως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχα ένα περίεργο κλικ, όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Όσο για το αν νιώθει έτοιμη για γάμο, ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω. Μπορεί και να το κάνω, να λειτουργήσω έτσι πολύ σύντομα. Κλείνοντας κύκλο ζωής, θέλω να τα κάνω όλα τώρα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει αισθησιακή φωτογράφηση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει γυμνό, λόγω του παιδιού της.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.