Η Παπουτσάκη έπιασε τον Καραφώτη με τη Λύτρα!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

karafwtis_3672774b.jpgΞινή βγήκε στον Κώστα Καραφώτη η προ μερικών ημερών έξοδός του στο Villa Mercentes, καθώς για κακή του τύχη είχε ταυτόχρονο τετ α τετ τόσο με τη Μάρω Λύτρα, όσο και με την Κατερίνα Παπουτσάκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός τραγουδιστής και η Μάρω βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι του μαγαζιού (μοιραία, αφού ανήκουν και οι δύο στη Heaven), μαζί με άλλα στελέχη της δισκογραφικής τους εταιρείας. Παρά την αμηχανία τους, αντάλλαξαν κάποιες ματιές και τελικά φιλήθηκαν, ενώ εν συνεχεία άρχισαν και να μιλούν.

Κάποια στιγμή, αφού ο πάγος είχε σπάσει πλέον για τα καλά, ο Καραφώτης έκανε νόημα στην τραγουδίστρια να φύγουν μαζί. Όμως, η θεά τύχη, όπως γνωρίζουμε, είναι τυφλή, κάτι που ο πρώτος δεν είχε μάλλον υπολογίσει!

Και αυτό γιατί κατά την έξοδό του μαζί με τη Λύτρα, η Κατερίνα Παπουτσάκη έμπαινε! Φυσικά, το σοκ και για τους τρεις ήταν μεγάλο. Η τραγουδίστρια είπε δειλά-δειλά μια καληνύχτα κι έφυγε, αφήνοντας το πρώην ζευγάρι μόνο ή μάλλον σχεδόν μόνο, αφού τριγύρω υπήρχαν αρκετά αδιάκριτα βλέμματα.

Κάπου εκεί ήρθε και η έκρηξη της Παπουτσάκη που, όπως φημολογείται, κατηγόρησε τον Καραφώτη ότι έβλεπε τη Μάρω ακόμα και όταν οι δυο τους ήταν μαζί. Μάταια εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι είχαν να βρεθούν δύο χρόνια και πως συναντήθηκαν τυχαία εκείνο το βράδυ. Ο θυμός της ηθοποιού ήταν τόσο μεγάλος, που λίγο έλλειψε να βγει εκτός ελέγχου. Τελικά, σκεπτόμενη ίσως και τον κόσμο που παρακολουθούσε, έκανε μεταβολή και έφυγε από το χώρο, χωρίς καν να μπει στο club και αφήνοντας τον τραγουδιστή στα κρύα του λουτρού…

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δυστυχως για τον κώστα ήταν άτυχος. Μπορεί να ήθελε να φύγει με την μάρω για να πάνε κάπου πιο μακριά να θυμηθούν τα παλιά τελείως αθώα αφού η Μάρω είχε πει ότι δεν θέλει να ξαναδεί τον Κώστα ούτε ζωγραφιστό. Ο Κώστας την αγαπούσε και την αγαπάει την Κατερίνα και δεν νομίζω να γύριζε να κοιτάξει άλλη. Είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων ήρεμη σαν αυτόν και ταίριαζε καλύτερα από την Μαρω. Η Κατερίνα μπορούσε να παντρευτεί μαζί του και να ήταν η μάμα της κορούλας του που την περιμένει πως και πως κρίμα. Νομίζω ότι η κατερίνα δεν θα τον ξανασυγχωρέσει γιατί δεν είναι Μάρω.

Δεσποινα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...

Τάσος
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.