Στο τμήμα με χειροπέδες η Γιολάντα Διαμαντή

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Στο τμήμα με χειροπέδες η Γιολάντα ΔιαμαντήΣτο αστυνομικό τμήμα φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε πριν λίγες ημέρες η Γιολάντα Διαμαντή, μετά από παρεξήγηση που υπήρξε με αστυνομικό της ομάδας «Ζ». Η ραδιοφωνική παραγωγός, μητέρα δύο παιδιών, πήγαινε να συμπαρασταθεί στον φίλο της και ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, Γιώργο Ψύχο, του οποίου υπάλληλος δολοφονήθηκε από ληστή στη Νέα Σμύρνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός σταμάτησε την 36χρονη, επειδή μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό. Εκείνη έδωσε τα χαρτιά της όπως της ζητήθηκε, ωστόσο, όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός της μιλούσε απότομα, με αποτέλεσμα να υπάρξει λογομαχία.

Ο «Ζητάς», λοιπόν, κάλεσε ενισχύσεις λόγω εξύβρισης Αρχής, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα η Γιολάντα να βρεθεί μέσα στο περιπολικό, φορώντας χειροπέδες στα χέρια και με κατεύθυνση προς το αστυνομικό τμήμα. Τελικά, αφού παραδέχτηκε πως εξύβρισε το όργανο και ζήτησε συγνώμη, αφέθηκε ελεύθερη.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε η Γιολάντα Διαμαντή για το περιστατικό:

«Οδηγούσα στη δεξιά λωρίδα και γνωρίζω πως δεν πρέπει να μιλάω στο κινητό. Είδα ξαφνικά έναν μοτοσικλετιστή να με πλησιάζει και να μου κάνει σήμα να σταματήσω. Μου ζήτησε άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια. Του δίνω δίπλωμα και ταυτότητα και στη συνέχεια κατεβαίνω από το αυτοκίνητο για να του δώσω την άδεια και την ασφάλεια που είχα στο πορτμπαγκάζ. Τότε μου είπε: "Θα σε γράψω γιατί περπατάς στην Αττική οδό".

Του δίνω τα χαρτιά μου και τον βλέπω να πηγαίνει πίσω στη μηχανή του για να με γράψει. Χτυπά το κινητό του και αρχίζει να μιλά. Επειδή βιαζόμουν, καθώς έπρεπε να πάω να συμπαρασταθώ στον φίλο μου τον Γιώργο, του είπα αν μπορεί να κάνει λίγο σύντομα με τον έλεγχο. Να μου δώσει την κλήση για να φύγω. Όμως, αυτός μου απάντησε πως δεν θα του έλεγα εγώ πώς θα κάνει τη δουλειά του.

Εγώ επέμενα, αναρωτήθηκα αν υπάρχει ανθρωπιά στην Ελληνική Αστυνομία και τότε ο αστυνομικός με κοίταξε άγρια και δείχνοντάς μου τις χειροπέδες που είχε στη ζώνη του, μού είπε: "Πρόσεξε καλά. Εδώ τις έχω Θα σου περάσω χειροπέδες. Και θα φας και χώμα". Τρελάθηκα με όσα άκουγα. Δεν πίστευα στα αφτιά μου. "Είμαι 36 ετών, μάνα δύο παιδιών και δεν πείραξα ποτέ κανέναν. Ξυπνώ στις 6 το πρωί για να πάω στη δουλειά μου και επιστρέφω αργά το βράδυ. Γιατί να φάω χώμα; Επειδή μίλαγα στο κινητό; "Είσαι κομπλεξικός;", τον ρώτησα για να πάρω την απάντηση: "Θα σε πάω μέσα για εξύβριση Αρχής". Τότε ήταν που τον αποκάλεσα αλήτη.

Ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις, ήρθε ένα περιπολικό, μου πέρασαν χειροπέδες και με έβαλαν στο όχημα σπρώχνοντάς μου το κεφάλι. Ήμουν μόνη μου στην Αττική οδό, μια γυναίκα μάνα δύο παιδιών, 49 κιλά και από πάνω μου είχα πέντε άτομα να με σπρώχνουν να μπω στο περιπολικό λες και ήμουν ο Πάσσαρης. Ο κόσμος καίγεται, σπάνε όλη την Αθήνα, κλέβουν, γκρεμίζουν, σκοτώνουν και δεν

είδα να έχουν πιάσει κανέναν από αυτούς. Εμένα βρήκαν! Έκλαιγα και ούρλιαζα για να πάρω την τσάντα και το πορτοφόλι μου, που τα είχα αφήσει πάνω στο αυτοκίνητο. Ένας αστυνομικός ευαισθητοποιήθηκε, του είπε να με αφήσουν να τα πάρω και τελικά πρόλαβα να αρπάξω τα πράγματά μου πριν με βάλουν στο περιπολικό. Για το αυτοκίνητό μου κάλεσαν γερανό για να το πάρουν.

Όσον αφορά τα όσα έγιναν στο Τμήμα της Τροχαίας Αττικής οδού στην Παιανία, η Γιολάντα Διαμαντή ανέφερε: «Παραδέχτηκα μπροστά στους άλλους αστυνομικούς ότι τον αποκάλεσα κομπλεξικό και αλήτη. Εκείνος όμως δεν παραδέχτηκε πως μου είπε ότι θα φάω χώμα. Μόνο όταν άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω είπε το εξής: "Αν σκοντάψεις σε ένα χωράφι δεν θα φας χώμα;".

Λίγη ώρα αργότερα και αφού μου είχε κάνει μήνυση για εξύβριση, την οποία απέσυρε τελικά, με έβαλε να ζητήσω συγγνώμη. Και το έκανα. Μάλιστα, έγραψαν στο Δελτίο Συμβάντων ότι "η Γιολάντα Διαμαντή ζήτησε συγγνώμη και μετανόησε" και έτσι με άφησαν να φύγω».

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ.

ΝΤΟΡΑ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Με τρελαίνει το ότι από μια τέτοια κατάσταση βρίκσεσαι στα καλά καθούμενα μπλεγμένος, χωρίς να ενδιαφέρεται κανένας για την ουσία της υποθέσεως..
Τα πράγματα είναι απλά. Η Γιολάντα θάπρεπε να λάβει (εκεί επί τόπου) μια κλήση για το ότι οδηγούσε μιλώντας στο κινητό, ο δε αστυνομικός θάπρεπε να "φάει" μια γερή καμπάνα απ'το Διοικητή του, για ανάρμοστη συμπεριφορά σε πολίτη καθώς & άσκοπη απασχόληση της Υπηρεσίας.
Ούτε να οδηγηθεί σε Τμήμα (δεν είναι αυτόφωρο, ούτε πρόκειται για την ουσία της υποθέσεως ό,τι γύρισε & είπε στον αστυνομικό), ούτε συγνώμες & βλακείες..
Δυστυχώς όμως το κάθε κιοτσέκι αμόρφωτο το δέχονται & βγάζει όλα του τα κόμπλεξ με το που παίρνει εξουσία στα χέρια του..

minasfak1
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

τι χαζο... Να κυνηγανε ολοι τη Γιολαντα επειδη πατησε το ποδι της στην εθνικη οδο και μιλουσε στο κινητο της την ώρα που οδηγούσε, ενώ έξω αφηνουν τρελους να κανουν όοοοοτι τους κατεβει στο κεφαλι...ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΚΕΤΗ ΣΑΣ ΛΕΩ!

ΕΝΤΙ ΒΑΝ ΧΑΛΕΝ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.