Δικαιώθηκε ο Λιαδέλης

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

liadelis_sabrina_673845b.jpgΤο δικαστικό… σίριαλ ανάμεσα στον Παναγιώτη Λιαδέλη και τη Σαμπρίνα έλαβε τέλος, με κατάληξη όχι και τόσο ευχάριστη για την τελευταία, η οποία είχε ζητήσει μηνιαία διατροφή 8.700 ευρώ, αλλά τελικά το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για 2.200 ευρώ. Να σημειωθεί ότι προτού το ζευγάρι καταλήξει στα δικαστήρια ο Λιαδέλης της είχε προτείνει να της δίνει 2.500 ευρώ το μήνα, ποσό το οποίο εκείνη δεν είχε δεχθεί.

Πέρα από το ποσό της διατροφής, το δικαστήριο απέρριψε και το αίτημα της Σαμπρίνας να βρίσκεται πάντοτε μία νταντά μαζί με το παιδί, όταν αυτό θα συναντιέται με τον πατέρα του. Έτσι, λοιπόν, ο αθλητής θα παίρνει το γιο του δύο σαββατοκύριακα το μήνα, τα απογεύματα της Τετάρτης, μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και δύο εβδομάδες το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της απόφασης σκόρπισε πολλά χαμόγελα στην πλευρά του Λιαδέλη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε δει ελάχιστα το γιο του, αφού η Σαμπρίνα του απαγόρευε οποιαδήποτε επαφή, επικαλούμενη το νόμο και την απόφαση του δικαστηρίου, που δεν είχε ακόμη εκδοθεί.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ξέρεις πόσο σπουδαίο είναι για γον Λιαδέλη να πληρώνει λιγη διατροφή? Πολύ σπουδαίο ειναι αυτό το γεγονός. Το Α κεφαλαίο του Λιαδέλη είναι τα λεφτά. Θα σε πω τώρα και για την νταντά: ναι σε αυτό δικαιώθηκε να μην πηγαίνει η νταντά μαζί του με το παιδί. Η Σαμπρίνα καλώς το ζήτησε αυτό για να έχει πρόσθετη προστασία για το παιδί της. Η Παπά (πρώην γκόμενα του Λιαδέλη) ειπε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ ότι ο Λιαδέλης ειναι παιδί και τον αφήνει να ωριμάσει. Πώς τότε ενα παιδί μπορει να προστατεύσει ενα αλλο παιδί?

Βούλα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μπράβο Λιαδέλη μεγάλε.

Βούλα
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΔΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

ΣΤΑΣΥ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.