Πρώτη κοινή εμφάνιση για Παπουτσάκη-Μπουρδούμη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_mpourdoumis_838456b.jpgΜπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να είχε αρνηθεί αρχικά τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, όμως τελικά οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Λίγες ημέρες πριν, ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης, διοργάνωσε πάρτι για τους συντελεστές της σειράς «Έχω ένα μυστικό». Όπως ήταν λογικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος, που μπορεί να πήγαν και να έφυγαν χωριστά, αλλά ολόκληρη τη βραδιά κάθονταν δίπλα-δίπλα.

Και μπορεί αγκαλίτσες και φιλάκια να μην αντάλλαξαν οι δυο τους, αλλά μόνο δύσκολο δεν ήταν να καταλάβεις πως «κάτι τρέχει» μεταξύ τους αν παρατηρούσες γενικότερα τη συμπεριφορά τους. Και, πιστέψτε μας, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους! Για το λόγο αυτό, συχνά-πυκνά ο Μπουρδούμης έριχνε κλεφτές ματιές στους φωτογράφους, δείχνοντας αρκετά αγχωμένος.

Οι δυο ηθοποιοί σκοπεύουν να αποκαλύψουν τον έρωτά τους πολύ σύντομα και ο μόνος λόγος που δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι γιατί δεν θέλουν να συνδεθεί ο έρωτας τους με τη σειρά. Ήδη βέβαια, φαίνεται πως αρχίζουν να το παίρνουν πιο χαλαρά το θέμα, καθώς πέρα από την εμφάνισή τους στο πάρτι, έχουν σταματήσει πλέον και να επιμένουν τόσο πως είναι απλά φίλοι και όχι ζευγάρι…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.