Ερωτεύτηκε ξανά η Μάρω

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (4 Ψήφοι)

marw_192934b.jpgΖευγάρι αποτελούν εδώ και λίγες ημέρες η Μάρω Λύτρα και ο γνωστός ράπερ TNS! Ναι, καλά διαβάζετε, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάνη Αμανατίδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν τρεις μήνες περίπου, όταν μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι «Κάνεις Λάθος». Από την πρώτη στιγμή έκανε την εμφάνισή της μια έντονη έλξη, ωστόσο δεν έγινε τότε κάτι, καθώς ο TNS ήταν στα τελειώματα με μια πολύ σοβαρή σχέση.

Κάποιες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο όμως, έδωσαν την ευκαιρία στους δύο καλλιτέχνες να γνωριστούν καλύτερα και να καταλάβουν ότι ταιριάζουν πραγματικά. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και τότε παρέμειναν στο φλερτ και δεν προχώρησαν περαιτέρω.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ των δύο δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όσο και αν φαίνεται παράδοξο, όλα έγιναν πολύ αργότερα. Μαζί, άλλωστε, βρίσκονται μόλις δέκα ημέρες, με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση να πραγματοποιείται το περασμένο Σάββατο (2/5) σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, όπου έγιναν αντιληπτοί από φωτογράφους.

Φυσικά, μόνοι πλέον και οι δύο, δεν είχαν απολύτως κανένα λόγο να κρύψουν το ειδύλλιο. Ένα ειδύλλιο που πρώτα έγινε… είδηση στα περιοδικά και μετά έγινε πραγματικότητα. Κοίτα τα πως τα φέρνει η τύχη καμιά φορά…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.