Διαρρήκτες έκαναν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα της Κολέτσα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

koletsa_7485667b.jpgΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Χριστίνα Κολέτσα όταν επέστρεψε χθες τα ξημερώματα στο σπίτι της στη Βούλα, καθώς είδε την πόρτα της παραβιασμένη από διαρρήκτες και πολλά από τα αντικείμενα μεγάλης αξίας να έχουν κάνει… φτερά!

Λίγες ώρες πριν, η ανυποψίαστη τραγουδίστρια βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, κάτι που προφανώς ήταν γνωστό στους δράστες. Έτσι, μπήκαν μέσα ανενόχλητοι  και άρπαξαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, αλλά και έναν φορητό υπολογιστή, στον οποίο υπήρχαν προσωπικές φωτογραφίες της Χριστίνας.

Κατά την επιστροφή της η τελευταία είδε το διαμέρισμά της άνω-κάτω, αφού οι ληστές το είχαν κάνει «φύλλο και φτερό»! Συγκεκριμένα, μετακίνησαν το κρεβάτι της και σήκωσαν το στρώμα, άδειασαν όλα τα συρτάρια, έβγαλαν τα ρούχα από την ντουλάπα, ενώ κατέβασαν μέχρι και τα… πιάτα, στην προσπάθειά τους να βρουν πολύτιμα αντικείμενα.

Φυσικά, το σοκ ήταν μεγάλο όταν η αοιδός αντίκρισε αυτό το θέαμα και αμέσως επικοινώνησε με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρει το γεγονός…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.