Ο «ψάρακας» Νίνο στην 541

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

nino4_b.jpgΠρόσφατα έγραψε μεγάλο blog ότι ο Νινο πήγε στο στρατό με το playstation και την κιθάρα του και ότι χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά του για να περνάει «λούφα και παραλλαγή» στην 541 μονάδα της Ρόδου. Αμέσως, μέσο μεγάλου δημοσιογραφικού ομίλου έσπευσε να τα «μπαλώσει», βγάζοντας λάδι τον τραγουδιστή και γνωστοποιώντας μας ότι υπηρετεί κανονικά τη θητεία του, κάνοντας όλες του τις υπηρεσίες και πηγαίνοντας ακόμα και στα… μαγειρεία (έλα ρε Νίνο, κομάντο, που κόβεις και πατάτες!).

Τελικά, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Επειδή μάθαμε κάποια πραγματάκια επί του θέματος από πηγή μας εντός του στρατοπέδου, σας ενημερώνουμε με βεβαιότητα ότι δεν ισχύει στο απόλυτο ούτε η μία εκδοχή, ούτε η άλλη.

Για κιθάρα και playstation, όπως γράφτηκε, είναι εντελώς ανακριβές και πώς μπορεί να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο άλλωστε, αφού ο 27χρονος αοιδός δεν μετράει καλά-καλά ούτε δέκα μέρες στη μονάδα! Λέτε να πήγε στρατό ξηράς για να το παίξει μάγκας και να εμφανίστηκε λες και φεύγει για διακοπές; Δεν θα ήταν και απίθανο, θα μου πείτε, αλλά δεν συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Προς το παρόν τουλάχιστον…

Πάνω-κάτω ο Νίνο κάνει ότι και οι υπόλοιποι «ψάρακες» φαντάροι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν «παίζει» και πολύ τρέξιμο από τους ανωτέρους του. Πόσο εύκολο είναι αυτό άλλωστε; Ναι-μεν εκείνος δήλωσε ότι δεν θέλει να ζητήσει καμία χάρη και ότι επιθυμεί να υπηρετήσει κανονικά τη μαμά πατρίδα, αλλά ποιος του λέει του εκάστοτε αξιωματικού ότι, πάνω στα ζόρια, δεν θα βρεθεί ξαφνικά με μετάθεση στον Έβρο; Απίθανο το θεωρείτε; Εγώ καθόλου!

Απ’ την άλλη, αν και γενικότερα είναι αγαπητός, κάποιοι από τους υπόλοιπους φαντάρους τον έχουν και λίγο στη μπούκα γιατί κοιμάται στο ιατρείο, επικαλούμενος αναπνευστικό πρόβλημα. Αυτό είναι αλήθεια ότι συμβαίνει, αλλά τι να σου κάνει το παλικάρι, δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με άλλους 40! Αφού έχει τη δυνατότητα λοιπόν να το απαιτήσει, σε αντίθεση με τους περισσότερους, το κάνει και μαγκιά του. Δε φταίει ο Νίνο γι’ αυτό, αλλά, ρε παιδιά, στην Ελλάδα ζούμε. Δεν το ‘χετε καταλάβει ότι όλα δεν εφαρμόζονται ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους; Το σύστημα έτσι είναι φτιαγμένο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Τώρα θα αλλάξει;

Αν περιμένετε να ακούσετε ότι ο Νίνο και ο κάθε Νίνο θα κάνει τον στρατό που κάνατε ή θα κάνετε εσείς, μάλλον ακόμα δεν έχετε καταλάβει σε ποια χώρα ζείτε. Φυσικά και είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο, αλλά όσες φορές και να έχουν ειπωθεί αυτά, δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι. Από την πλευρά του τραγουδιστή, όμως, και μόνο η απόφασή του να υπηρετήσει στο στρατό ξηράς (έστω κι αν βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του ουσιαστικά) είναι προς τιμήν του. Με βαριά καρδιά, αλλά του το αναγνωρίζουμε!

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Oxi me varia kardia tou to anagnorizeis...Ama einai na enimeroseis tous dinitikous anagnostes sou pos mono aftoi pou exoun varia kardia na diavazoun afto to site...Ti tha pei me varia kardia;;;Sou exei kanei tipota o Nino;;Apo afta pou grafeis fenetai oti o Nino ipiretei akrivos, i sxedon akrivos, to idio me olous tous ipoloipous fantarous (kai mpravo gia to arthro sou)..Den prepei na tou to anagnorisoume afto;;;An eksereseis tin teleftaia protasi, kata ta alla einai poli kalo to arthro sou giati einai alithino..

giannis2
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.