Στην κορυφή του «Forbes» η Αντζελίνα Τζολί

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

jolie_2948445b.jpgΗ ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού «Forbes» με τις διασημότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή εκτοπίζοντας την τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη υπεύθυνοι της έκδοσης.

Η Τζολί εισέπραξε τον περασμένο χρόνο 27 εκατομμύρια δολάρια από τις ταινίες της, ανάμεσά τους οι Kung Fu Panda, Wanted και το θρίλερ Salt, που δεν έχει ακόμη προβληθεί.

Ωστόσο, το φιλανθρωπικό της έργο και ο ρόλος της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών έχουν αυξήσει την επιρροή της περισσότερο απ΄ό,τι τα εισοδήματά της.

Ο σύντροφός της και πατέρας τριών από τα παιδιά της Μπραντ Πιτ, βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας.

Στη δεύτερη θέση μετακινήθηκε η Γουίνφρι με κέρδη 275 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο χρόνο.

Στην πρώτη δεκάδα εμφανίζονται- με σειρά επιρροής- και οι: Μαντόνα, Μπιγιονσέ, Τάιγκερ Γουντς, Μπρους Σπρίνγκστιν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τζένιφερ Άνιστον (η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ), ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είναι ο πρώτος εν ενεργεία αρχηγός κράτους, που περιλαμβάνεται στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Με δεκάδες εξώφυλλα σε περιοδικά και με βιβλία που έγιναν μπεστ-σέλερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στην 49η θέση της ετήσιας λίστας, η οποία συντάσσεται με βάση τα εισοδήματα και τις αναφορές του ονόματος ενός διασήμου από τα μήντια.

Στην περίπτωση του Ομπάμα, τα εισοδήματά του από την πώληση των δύο βιβλίων του που έγιναν μπεστ-σέλερ, ανήλθαν πέρυσι σε 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.