Ο Ομπάμα πιο… στιλάτος από τον Μπραντ Πιτ!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

brad_pitt_29344b.jpgΟ αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θεωρείται πλέον ότι διαθέτει περισσότερο στιλ από όλους τους γνωστούς σταρ του πλανήτη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 3.000 ανδρών στην Αυστραλία.

Ο Ομπάμα έχει πραγματικά εντυπωσιάσει τον κόσμο με το ντύσιμο και το στιλ του, δήλωσαν οι ερωτηθέντες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μπραντ Πιτ για την ικανότητά του να δείχνει τέλειος τόσο με κοστούμια όσο και με τζιν. Και στην τρίτη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που το στιλ του τον έχει κάνει έναν από τους πιο φωτογραφημένους άντρες του πλανήτη.

"Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει εξαιρετική αίσθηση του στιλ και αυτό αναμφίβολα προσθέτει στην δημοτικότητά του", τονίζει ο Τζόναθαν Χέιλμπρον διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής εταιρίας πολυτελών ρούχων Thomas Pink, για λογαριασμό της οποίας έγινε η δημοσκόπηση.

"Γενικά οι πολιτικοί δεν φημίζονται για το καλό τους γούστο και το στιλ τους στο ντύσιμο. Είναι λοιπόν πολύ καλό να βλέπεις τον Ομπάμα", πρόσθεσε ο ίδιος.

Το κατάλογο με τους δέκα περισσότερο στιλάτους άντρες του κόσμου συμπληρώνουν ο Ντάνιελ Κρέιγκ, ο Αλ Πατσίνο, ο Τζορτζ Κλούνει, ο Μπιλ Νάιτι, ο Κλιντ Ιστγουντ, ο Γουίλ Σμιθ και ο Αντι Γουόρχολ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.