Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος της!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

paparizou_7384984b.jpgΜε περίσσια ειλικρίνεια, όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Pink Woman» ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος της κατά το παρελθόν! Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια υποστήριξε ότι είναι υπέρ των διορθωτικών επεμβάσεων και δεν απέκλεισε να κάνει και κάποια άλλη μελλοντικά αν νιώσει την ανάγκη...

«Θα τολμούσα να κάνω ένα face lift, αν νιώσω ότι το χρειάζομαι. Και πιστεύω ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μια επέμβαση μπορεί να κάνει καλό στην ανασφάλειά του, ας το κάνει. Απλά, καλό είναι να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές και δε συμφωνώ να γίνονται σε μικρή ηλικία», είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα και εν συνεχεία επισήμανε:

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω και το έκανα και δε θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι έλεγαν ότι είχα κάνει πλαστική, προτού την κάνω. Όταν τελικά την έκανα, δε ρώτησε ποτέ κανένας»!

Η πρόταση γάμου, που δεν ήρθε ποτέ…

Η καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο να τη δούμε νυφούλα, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της. «Νιώθω ότι είμαι πολύ καλά όπως είμαι», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ερωτηθείς αν ο σύντροφός της, Τόνι Μαυρίδης, της έχει κάνει πρόταση γάμου τα τελευταία δέκα χρόνια που βρίσκονται μαζί, απάντησε αρνητικά!

Πάντως, σε περίπτωση που ντυνόταν νυφούλα, υποστήριξε ότι θα προτιμούσε να το κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αν παντρευόμουν, μπορεί και να το έκανα μυστικά», είπε και ακολούθως πρόσθεσε: «Μπορεί όταν είσαι μικρός να τα βλέπεις όλα ρομαντικά, αλλά όταν μεγαλώνεις και ειδικότερα όταν κάνεις κι αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς πάντα να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι».

Τι όμως την κρατάει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του Τόνι; Η Έλενα ήταν ξεκάθαρη: «Αυτό που μου αρέσει στον Τόνι, αυτά τα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί, είναι πως και στα καλά και στα άσχημα και στα εύκολα και στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μου».

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ που το παραδέχτηκε και δεν κρύβεται πίσω απ'το δάχτυλό της. Μπράβο..! Καλό θα είναι να σταματήσουμε πλέον να θεωρούμε τις αισθητικές επεμβάσεςι κάτι κατακριτέο...Είναι πολύ περισσότερο από αποτέλεσμα κόμπλεξ ή ματαιοδοξίας.. Μακάρι να το καταλάβουν αυτ΄και όσοι δεν έχουν ανάγκη να κάνουν κάποια επέμβαση πριν κρίνουν απ τα σπίτια τους. Γιατί κάποιοι άλλοι αντικειμενικά χρειάζονται μια τέτοια επέμβαση και΄όχι επειδή είναι "ψώνια".. Και πάλι μπράβο στην Έλενα για τη "μαγκιά" της.

justme
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ai mwrh poutanara kara3eskismenh esena perimename na mas to peis.

theodoros
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.