Η Πάρις μίλησε πρώτη φορά για το... αμαρτωλό βίντεο

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)

1nightinparis_7345bΤα χρόνια πέρασαν, αλλά η Πάρις Χίλτον δήλωσε πως δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει τον Ρικ Σάλομον, ο οποίος το 2003 βιντεοσκόπησε τα... σεξουαλικά  της κατορθώματα, που αργότερα κυκλοφόρησαν σε ολόκληρο τον κόσμο ως ερασιτεχνική πορνοταινία με τίτλο «One Night in Paris».

Η διάσημη κληρονόμος μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το εν λόγω βίντεο και ομολόγησε πως την έχει πονέσει πολύ αυτό που συνέβη τότε.

«Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ. Ήταν πραγματικά επώδυνο. Όταν αγαπάς κάποιον και τον εμπιστεύεσαι είναι πολύ σκληρό να σου φέρεται έτσι. Είναι κάτι που με ενοχλεί κάθε μέρα», τόνισε αρχικά η Πάρις και πρόσθεσε:

«Το περιστατικό αυτό υπήρξε ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Πιστεύω ότι πολλά κορίτσια που έχουν σχέση και αγαπούν τον φίλο τους, του επιτρέπουν να τις βιντεοσκοπήσει. Ξέρω ότι έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα χρησιμοποιήσει το βίντεο. Δεν ήταν δικό μου το λάθος. Ήταν κάτι που κάποιος έκανε σε εμένα. Έτσι έμαθα να είμαι σκληρή και τίποτα δεν μπορεί πλέον να με πληγώσει σε αυτό το βαθμό».

Να σημειώσουμε ότι ο Ρικ Σάλομον είχε κερδίσει τότε από την κασέτα περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια (έκανε μεγάλη επιτυχία!) και λεγόταν μάλιστα ότι Πάρις είχε πάρει από αυτά τις 400 χιλιάδες, κάτι που η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Τώρα βέβαια το αν ισχύει αυτό και το πόση δόση υποκρισίας έχουν όσα λέει σήμερα η 28χρονη ηθοποιός, πιθανότατα δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πάντως, οι... περιπέτειές της είχαν κυκλοφορήσει αργότερα σε όλα τα βίντεο κλαμπς και συνέβαλαν πολύ στο να γίνει γνωστή. Γιατί, λοιπόν, κάτι μας λέει ότι δεν ήταν και τόσο... εν αγνοία της η «διαρροή» του βίντεο;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.