Γιώργος Λιανός: «Τέλος η εργένικη ζωή»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

lianos_androtsaki_7638445bΟ χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Γιώργο Λιανό, που σε λίγες ημέρες από σήμερα θα μπει κι αυτός στο κλαμπ των παντρεμένων, αφού θα ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ανθή Ανδροτσάκη. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για τη μεγάλη μέρα που πλησιάζει, ενώ επίσης έκανε λόγο για το πέρασμά του από τον «Πρωινό Καφέ», αλλά και τη Βίκυ Καγιά...

«Παντρευόμαστε τελικά με την Ανθή στις 22 Αυγούστου στην Αθήνα. Τελικά παιδιά, αποχαιρετώ την εργένικη ζωή, τέλος τα ψέματα...», είπε ο Γιώργος χαριτολογώντας, ενώ ερωτηθείς για το αν έχει στα άμεσα σχέδιά του με την σύντροφό του να κάνουν παιδί, τόνισε: «Όχι, Παναγία μου (γέλια)! Τα παιδιά τα βλέπουμε σε 3-4 χρόνια. Βέβαια, αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Πάντως, η Ανθή μού είπε ότι θα σταματήσουμε όταν πετύχουμε το κορίτσι».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά, ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του «Πρωινό Καφέ» και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι νιώθει ανακουφισμένος που δεν έχει πια αυτό τον ρόλο: «Πλέον, δόξα τω Θεό πίνω καφέ στο σπίτι μου! (γέλια). Ακόμη και τώρα, με τη Δέσποινα Καμπούρη όταν μιλάμε θυμόμαστε εκείνες τις μέρες. Ήταν πολύ αγχωτική περίοδος για εμάς, αλλά έπεσαν πάνω μας να μας στηρίξουν γιατί δεν ξέραμε περί τίνος πρόκειται. Πάντως, από όλη αυτή την εμπειρία κατάλαβα ότι το πρωινό είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 ήταν «να είμαστε υπηρεσιακοί μέχρι να βρεθεί η νέα παρουσιάστρια» και πως ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει εκείνη την περίοδο. «Ήδη είχα το Σαββατοκύριακο με τη Σοφία. Αυτό με κούραζε πάρα πολύ γιατί δεν είχα ούτε μία μέρα ρεπό. Ήταν ενάμισης μήνας σερί», τόνισε.

Τέλος, ο Γιώργος χαρακτήρισε «συμπαθητική» τη Βίκυ Καγιά ως παρουσιάστρια της ιστορικής εκπομπής και εξέφρασε την άποψη πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει στο «Next Top Model», που θα παρουσιάζει την ερχόμενη σεζόν: «Τα νούμερα μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά στο νεανικό κοινό -για το οποίο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα το κανάλι- είχε πέραση. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 την έκοψε επειδή δεν του άρεσε η παρουσίαση. Απλώς υπήρχαν format που οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι της ταιριάζουν καλύτερα. Έχει αποδείξει εξάλλου ότι και στη βραδινή μπορεί να σταθεί και να τα πάει περίφημα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.