Ο γάμος Μαραντίνη-Χρηστίδου

4.625 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.63 (8 Ψήφοι)

sissy_182834bΜε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης την Κυριακή το βράδυ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία και έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας ένα υπέροχο ολόλευκο νυφικό, που επιμελήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας. Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και ο γαμπρός, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα ίδιου χρώματος κοστούμι και ήταν ιδιαίτερα κομψός. Κουμπάροι ήταν οι πολύ καλοί τους φίλοι, Μερόπη Αγγελάκη και Νίκος Χαλκιάς.

Το «παρών» έδωσαν στενοί φίλοι και συγγενείς, ενώ μερικοί από τους επώνυμους καλεσμένους ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Αμέσως μετά την τελετή, έλαβε χώρα μεγάλο πάρτι στο beach bar «Γλαρόκαβος», που βρίσκεται στην περιοχή. Μάλιστα, αυτό είναι και το μέρος που γνωρίστηκε το ζευγάρι τέσσερα χρόνια πριν, σε συναυλία που είχαν δώσει τότε οι Οnirama.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η... δεύτερη φορά που το ζευγάρι παντρεύτηκε, αφού είχε ήδη τελέσει πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν η Σίσσυ φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, Φίλιππο - Ραφαήλ, που σήμερα είναι ενός έτους.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ο ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ Η ΣΙΣΣΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ...
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΙΣΣΥ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aννα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.