Έτοιμη να κατακτήσει την υφήλιο η Βιβιάνα Καμπανίλε

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kampanile_229945bΗ μεγάλη μέρα για τη Βιβιάνα Καμπανίλε και την ελληνική ομορφιά πλησιάζει, καθώς ο τελικός beauty contest «Μις Υφήλιος 2009» έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου. Η Σταρ Ελλάς βρίσκεται ήδη από τις 2 του μήνα στις εξωτικές Μπαχάμες, όπου θα λάβει χώρα το γεγονός, και είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη «μάχη»!

Ο ανταγωνισμός βέβαια για τη Βιβιάνα είναι πολύ σκληρός και το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι. Αν και αρχικά βρισκόταν ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί, στην παρούσα φάση η βαθμολογία της δεν είναι υψηλή, οπότε ελπίζουμε στην έκπληξη.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς, η Καμπανίλε συγκεντρώνει 2,44 βαθμούς και βρίσκεται στην 50η θέση σε σύνολο 84 διαγωνιζομένων, ενώ την ίδια στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Βραζιλιάνα Λαρίσα Κόστα με 2,81 βαθμούς.

Φυσικά, τα αποτελέσματα είναι απλά ένδειξη της τάσης που υπάρχει και δεν σημαίνει ότι η 19χρονη Ελληνίδα χάνει τις ελπίδες της, αφού όλα αυτά μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν στον Διαγωνισμό, πράγμα που έχει συμβεί πολλές φορές κατά το παρελθόν. Άλλωστε, λίγες μέρες πριν, όταν η Βιβιάνα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με μαγιό, συγκέντρωσε 2,93 βαθμούς, που φυσικά είναι κατά πολύ πιο πάνω από τη συνολική βαθμολογία της Βραζιλιάνας ανταγωνίστριάς της.

Η Σταρ Ελλάς, πάντως, είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και ευελπιστεί ότι όλα θα πάνε καλά και θα πλασαριστεί σε μία από τις πρώτες θέσεις. Το καλό είναι ότι δεν έχει καθόλου άγχος και ζει χαλαρά την εμπειρία, ενώ, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, είναι πολύ αισιόδοξη για τη μεγάλη βραδιά.

Το σόου θα παρουσιάσουν το μοντέλο και TV persona Κλόντια Τζόρνταν και ο τηλεαστέρας Μπίλι Μπους (ανιψιός του γνωστού μας Τζορτζ Μπους), ενώ ως guests stars θα εμφανιστούν ο γνωστός ράπερ Flo Rida, ο Ντέιβιντ Γκέτα και το πρώην μέλος των Destiny Child Κέλι Ρόουλαντ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.