«Καυτό» ειδύλλιο για Παπουτσάκη - Κανάκη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_2889445bΜετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ήμασταν σίγουροι ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα αργούσε πολύ για να βρει νέο σύντροφο και να τελικά που επιβεβαιωνόμαστε. Η ηθοποιός πετάχτηκε μέχρι τη Χαλκιδική για να παρευρεθεί στο γάμο της φίλης της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, κάτι που ήταν αρκετό για να έρθει κοντά με τον Αντώνη Κανάκη και να γίνουν ζευγάρι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Κατερίνα είχε πάει στο Πευκοχώρι από την περασμένη Παρασκευή, μαζί με το φίλο της hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο μπάτσελορ πάρτι του ζευγαριού. Μία μέρα μετά, η ηθοποιός πήγε με την παρέα της στο beach bar Μόλος, όπου τους περίμενε ο Αντώνης.

Διασκέδασαν όλοι μαζί κάνοντας παιχνίδια στη θάλασσα και κάποια στιγμή ο παρουσιαστής με την ηθοποιό απομακρύνθηκαν. Μόλις θεώρησαν ότι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους, αντάλλαξαν χάδια και «καυτά» φιλιά! Κατά την αποχώρησή τους, πάντως, ήταν πολύ διακριτικοί, καθώς έφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα και με μια μικρή χρονική διαφορά.

Αυτό που συνέβη εκείνη τη μέρα στο beach bar σήμανε απλά την έναρξη της σχέσης του ζευγαριού και φυσικά είχε συνέχεια. Η Παπουτσάκη, μάλιστα, έμεινε στη Χαλκιδική κι άλλες μέρες μετά το γάμο για χάρη του Αντώνη, ενώ το τέλος του καλοκαιριού θα το περάσουν μαζί σε κάποιον ήσυχο προορισμό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Το περιεργο θα ήτανε να μην εβρισκε γρήγορα που όταν χωρίζει σε 2 μήνες έχει βρει α΄λλον και ποτέ δεν μένει μόνη της γιαυτό πήγε και σε αυτό το χώρο για να βρίσκει πιο ευκολα σχέση γιατί όσο όμρφη και να είσαι δεν είναι σίγουρο ότι θα σε πλησιάσει κάποιος στο ξεκαρφωτο είτε έχεις παρεες είτε όχι ενώ σε αυτόν τον χώρο που πήγε είτε όμορφη είσαι είτε ασχημη σε πλησιάζει ο άλλος πιο ευκολά είναι και εξυπνη

Δεσποινα
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.