Διακοπές τέλος για Γρηγόρη και Νάντια

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

arnaoutoglou_mpoule_734556bΟι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ, οι οποίοι επέστρεψαν πίσω στην Αθήνα το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το ζευγάρι πήγε Πάτμο, Κύπρο και Άμστερνταμ, ενώ ο τελευταίος σταθμός του για φέτος ήταν η Χαλκιδική, που αποτελεί τόπο καταγωγής του παρουσιαστή. Κατ' αρχήν πήγαν στη Μεγάλη Παναγιά, το χωριό του Γρηγόρη, όπου παραθέριζαν οι γονείς του και λίγες μέρες αργότερα επισκέφθηκαν το Πόρτο Καρράς στο Μαρμαρά, όπου πέρασαν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Το Σάββατο (15/8) παρευρέθηκε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και ο Αντώνης Ρέμος για μια μεγάλη συναυλία, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο Γρηγόρης με τη Νάντια. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της εμφάνισής του, ο τραγουδιστής κάλεσε στη σκηνή τον παρουσιαστή, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, και έκαναν διάφορα αστεία μπροστά στο κοινό.

Πέρα από όλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γρηγόρης επέστρεψε και με... γεμάτες τσέπες από τις διακοπές του, καθώς δοκίμασε την τύχη του στο καζίνο Σιθωνία Palace και μόνο χαμένος δε βγήκε. Δύο βράδια έπαιξε, ισάριθμες φορές κέρδισε! Όπως λέει κι ο λαός, τελικά τα λεφτά στα λεφτά πάνε!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.